Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ελληνική Λύση» ή… εκπρόσωποι ΠΑΕ ΠΑΟΚ;

«Ελληνική Λύση» ή… εκπρόσωποι ΠΑΕ ΠΑΟΚ;
Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019 - 23:45

Λες και στη Βουλή μπήκε για να «πυροβολεί» τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Κυριάκος Βελόπουλος και οι υπόλοιποι βουλευτές της «Ελληνικής Λύσης», μάλλον έχουν μπερδευτεί. Συμπεριφέρεται ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρά σαν πολιτική παράταξη που ενδιαφέρεται για τα προβλήματα των Ελλήνων. Πάντα κάτι του φταίει γύρω από τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό και αυτή τη φορά, αναφέρθηκε λέει στα έκτροπα του Καραϊσκάκη στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Μυρωδιά δεν πήρε από το ματς και το θλιβερό είναι πως την ερώτηση στη Βουλή, υπογράφει και ο δημοσιογράφος Κώστας Χήτας. Πρόκειται για τον παρουσιαστή της Δευτεριάτικης εκπομπής στο TV Mακεδονία, εκεί που βλέπαμε το άσπρο να γίνεται μαύρο από τους καλεσμένους του. Να πεις ότι δεν έβλεπε την Τούμπα να… καίγεται κιόλας από επεισόδια;

Επίθεση εναντίων των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ δεν υπήρξε στο Καραϊσκάκη, όσο και αν θέλουν να την κατασκευάσουν για να προκαλέσουν τιμωρία του Ολυμπιακού.

Συνεχίστε να συμπεριφέρεστε ως υπάλληλοι του Ιβάν Σαββίδη, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ότι προτιμάει.

Ας είναι καλά ο ελληνικός λαός που σας ψήφισε και σας έστειλε στη Βουλή.

Διαβάστε επίσης

Γελοιοποιήθηκαν από μόνοι τους

Γελοιοποιήθηκαν από μόνοι τους

Ο Σαραϊδάρης δήλωσε ότι έλαβε χώρα μόνο φραστική επίθεση και δεν υπήρξε χειροδοκία κατά του Μάκη Γκαγκάτση. Αμφισβήτησε και τη δήθεν είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών.

44 εμείς, τα... 3 εσείς

44 εμείς, τα... 3 εσείς

Τι να μας πείτε από τη ζωή σας; Πανηγυρίστε την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη, που πέφτατε κάτω για να γλιτώσετε με την... αβάντα φυσικά της διαιτησίας.