Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γελοιοποιήθηκαν από μόνοι τους

Γελοιοποιήθηκαν από μόνοι τους
Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019 - 01:00

Σκόνη και θρύψαλα έγινε η προπαγάνδα του ΠΑΟΚ που φαντάζονται διάφορα για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, ενώ η Τούμπα είναι η έδρα, όπου φέτος Αρης και Παναθηναϊκός κατάγγειλαν επιθέσεις σε βάρος τους. Η προπαγάνδα κατά του Ολυμπιακού γίνεται με βίντεο που δεν φαίνεται τίποτα και δήθεν μας εξηγούν οι ίδιοι! Μιλάμε για φοβερά και τρομερά πράγματα που προετοιμάζουν και την... κατάσταση για τη ρεβάνς. Και διαρκώς φαντάζονται διάφορα, όμως δεν τα είπαν αμέσως αλλά αρκετές ώρες μετά! Πρέπει πρώτα να σκεφτούν...

Με την ευκαιρία, γελοιοποιήθηκαν και από μόνοι τους. Όπως, δήλωσε στη «ΔΙΚΗ στο OPEN» ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαραϊδάρης «Περισσότερο με λόγια και όχι με πράξεις μας επιτέθηκαν. Δεν υπήρξε χειροδικία σε Γκαγκάτση», πρόσθεσε επίσης.

Και εκεί που τους... αποτελείωσε είναι με την εξής δήλωση: «Έχω την εντύπωση ότι δεν εισήλθαν στα αποδυτήρια των διαιτητών οι άνθρωποι του Ολυμπιακού».

Πάντως, όσο και αν φαντάζονται διάφορα (όπως στο παρελθόν με τον Πλατανιά και με πρωταγωνιστή τον Λασκαράκη) είναι οι μόνοι που βγάζουν παράπονα για την έδρα του Ολυμπιακού. Πέρσι, αν και νίκησαν έφυγαν σαν κύριοι, όπως και φέτος που πήραν ισοπαλία, όμως πέρσι που δεν άφηναν τον Μαρινάκη να μπει στην Τούμπα και δημιουργήθηκε ένταση και επεισόδια κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης