Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρόνια σου πολλά κάπτεν! (pic)

Χρόνια σου πολλά κάπτεν! (pic)
Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019 - 10:23

Ακμαίος και κορυφαίος, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει κερδίσει μία θέση στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, παίζοντας υπέροχο ποδόσφαιρο, με ποιότητα, ουσία, πάθος, δύναμη και θέληση. Ο 35χρονος, πλέον, σέντερ μπακ, ο οποίος διάγει τη δεύτερη «ερυθρόλευκη» θητεία του και εμφανίζεται, σε κάθε ματς, ολοένα και καλύτερος, έχει σήμερα τα γενέθλιά του και παρότι ήρθε στον Ολυμπιακό πέρυσι και δεν έπαιξε πολύ, φέτος εξελίσσεται, εκ νέου, σε μέγα «κεφάλαιο», για την ομάδα του Μαρτίνς!

Ο Αβραάμ φέρει το περιβραχιόνιο και το τιμά. Παίζει με την ψυχή του, δίχως φανφάρες, δίχως μεγάλες δηλώσεις, δίχως υπερφίαλες εκδηλώσεις και… περιττή γκλαμουριά! Ο Αβραάμ παίζει μπάλα. Αυτό αγαπά. Μαζί με τον Ολυμπιακό. Δίπλα στον Σεμέδο, στο κέντρο της άμυνας, ο Αβραάμ παραδίδει μαθήματα ήθους και πάθους, κερδίζοντας το χειροκρότημα, κάθε φορά που η μπάλα πηγαίνει στα πόδια του!

Χρόνια πολλά και καλά, λοιπόν, στον σπουδαίο κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος στα 35 του, δείχνει σε όλους γύρω του, τι σημαίνει να αγαπάς το ποδόσφαιρο και τον Θρύλου! Και να τιμάς τη δουλειά σου, τη θέση σου και την ομάδα, την οποία υπηρετείς. Δίχως… εκπτώσεις και παρέκκλιση, από την πορεία σου.

Διαβάστε επίσης

Ποιο από τα δύο; (pics)

Ποιο από τα δύο; (pics)

Κομβικό σημείο θεωρούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ το πέναλτι που έγινε στο Καραϊσκάκη. Το πρώτο ή το δεύτερο;