Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μόνο ο Ολυμπιακός μάχεται τη… θολούρα!

Μόνο ο Ολυμπιακός μάχεται τη… θολούρα!
Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019 - 10:19

Ο Ολυμπιακός πρωτοστατεί. Βγαίνει μπροστά. Δίχως… ασπίδες. Δίχως… συμμάχους και συμμαχίες. Μόνος του. Απέναντι σε όλους. Και βγαίνει μπροστά, για ακόμη μία φορά, με ένα και μοναδικό στόχο: Να «καθαρίσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια και καλή. Ο Ολυμπιακός, εδώ και πολύ καιρό, έχει θέσει εαυτόν απέναντι στην… «δήθεν» εξυγίανση. Απέναντι σε όλους εκείνους, οι οποίοι… βγάζοντας από τον «θρόνο του» τον Ολυμπιακό, προσπάθησαν να πείσουν όλο το φίλαθλο κοινό, στην Ελλάδα, ότι τα πάντα… βαίνουν καλώς, στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Οι αποκαλύψεις του One Channel, στις οποίες «πατάει» ο Ολυμπιακός, για να αναδείξει το μείζων ζήτημα πολυϊδιοκτησίας, το οποίο εγείρεται και αφορά στο τρίπτυχο «ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Ιβάν Σαββίδης», είναι σοβαρές. Και εμπεριέχουν στοιχεία. Αδιάσειστα και προϊόντα ενδελεχούς έρευνας. Στοιχεία αποκαλυπτικά. Στοιχεία συγκλονιστικά, τα οποία κάνουν όλο αυτό το… οικοδόμημα, της δήθεν «εξυγίανσης», το οποίοι οι «εξυγιαντές» και δη ο ΠΑΟΚ και η ΕΠΟ ευαγγελίζονται ότι έχτισαν, ως… σαθρό!

Ο Ολυμπιακός παραμένει στην πρώτη γραμμή και προσπαθεί να δώσει λύση. Ο Ολυμπιακός «μάχεται» τη θολούρα και βγαίνει μπροστά, για να καθαρίσει η «ατμόσφαιρα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Διαβάστε επίσης