Ντουντούκα
Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Διακύβευμα η ακεραιότητα του πρωταθλήματος»

«Διακύβευμα η ακεραιότητα του πρωταθλήματος»
Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019 - 11:54

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Ολυμπιακός προχώρησε με την καταγελία στην ΕΕΑ, για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης-Ιβάν Σαββίδη, η οποία άνοιξε χθες, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με αφορμή τις αποκαλύψεις του One Channel. Παρόντες, από πλευράς Ολυμπιακού, στην ΕΕΑ, ήταν η Γενική Διευθύντρια του Συλλόγου, κα. Λίνα Σουλούκου, ο Αντιπρόεδρος, κ. Δημήτρης Αγραφιώτης και ο δικηγόρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Δημήτρης Καρπετόπουλος. Μόλις η διαδικασία ολοκληρώθηκε, η κα. Σουλούκου προέβη σε μία τοποθέτηση, με την οποία ουσιαστικά έθεσε θέμα ακεραιότητας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Έγινε καταγγελία ενώπιον της αρμόδιας ΕΕΑ για ευθεία παραβίαση των διατάξεων του αθλ. νόμου. Ζητούμε από την επιτροπή να δει άμεσα το θέμα και ουσιαστικά γιατί το διακύβευμα είναι η ακεραιότητα του πρωταθλήματος, όχι μόνο του φετινού αλλά και του περσινού.

Ζητούμε τις άμεσες ενέργειές της και καλούμε όλες τις εθνικές και υπερεθνικές αρμόδιες αρχές να δουν το θέμα με σοβαρότητα. Η αλήθεια είναι ότι από την ΕΠΟ δεν έχουμε μεγάλες προσδοκίες γιατί το καλοκαίρι με τη στάση της και τις προτάσεις της για αφαίρεση της πολυιδιοκτησίας και νομιμοποίησή της στους κανονισμούς, δεν προσδοκούμε ότι θα προβεί σε κάποιες ενέργειες.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της και θα αποτανθεί ενώπιον όλων των αρμοδίων αρχών για να διαλευκανθεί η υπόθεση. Προβλέπονται μία σειρά από κινήσεις που είναι ήδη δρομολογημένες. Θα τις δείτε τις επόμενες μέρες, πιστεύω ότι ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ έχουν ήδη ενημερωθεί, γνωρίζουν και βλέπουν καθημερινά.

Θεωρούμε ότι τα ζητήματα και του φετινού αγώνα ΠΑΟΚ - Ξάνθη και του περσινού πρέπει να μπει στο μικροσκόπιο, ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του. Θα πρέπει και η ΕΕΑ και οι αρμόδιες αρχές κόντρα στη γραφειοκρατική λογική των αρχών να σκύψουν πάνω από το θέμα και να δώσουν απαντήσεις».

Διαβάστε επίσης