Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο απαράδεκτος Παπαδόπουλος στο VAR!

Ο απαράδεκτος Παπαδόπουλος στο VAR!
Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019 - 14:20
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο Καραντώνης (Ημαθίας) ορίστηκε στο παιχνίδι Παναιτωλικός-Ολυμπιακός. Ο 36χρονος διαιτητής επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στη Superleague, μετά από υποβιβασμό ενός χρόνου και η διαιτητική πιάτσα συμπεραίνει ότι τον έβαλαν για να δώσει «εξυγιαντικές» εξετάσεις. Η τελευταία φορά που σφύριξε ματς των «ερυθρόλευκων» ήταν στις 21/01/18, πιο συγκεκριμένα Ολυμπιακός – Ξάνθη 3-0.

Επίσης, στις 19/08/17 διαιτήτευσε Ολυμπιακός – Λάρισα 4-1, όπου:

Στο 51' δεν απέβαλλε τον Ανδρεόπουλο που έπεσε με τα δύο πόδια πάνω στον Πάρντο και του έδειξε κίτρινη κάρτα αντί για κόκκινη, ενώ στο 44΄ο Ζίζιτς κλώτσησε τη μπάλα εκτός αλλά δεν παρατηρήθηκε ως όφειλε με κίτρινη κάρτα.

Ο Φατιόν κλωτσούσε συνεχώς τους παίκτες του Ολυμπιακού αλλά ο Καραντώνης και σε αυτή την περίπτωση δεν έβγαλε την κίτρινη κάρτα από την τσέπη του.

Βοηθοί του θα είναι οι Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) και τέταρτος ο Φωτιάδης (Καστοριάς). Τη διαιτησία τους θα βαθμολογήσει ο Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας).

Πρόκληση ο Παπαδόπουλος

Μεγάλο θέμα είναι ο ορισμός του Παπαδόπουλου στο VAR του αγώνα του Σαββάτου, Παναιτωλικός-Ολυμπιακός. Ο Θεσσαλονικιός ρέφερι όχι μόνο δεν έπρεπε να οριστεί ξανά σε ματς του Ολυμπιακού αλλά έπρεπε να μείνει εκτός πινάκων για τη διαιτησία του στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής, της τρέχουσας σεζόν, με τον ΟΦΗ 2-1, όπου:

Στο 30' μπορούσε δεν απέβαλε τον Κοροβέση για το μαρκάρισμα με τις τάπες στον Ποντένσε, όμως δεν έβγαλε καν κίτρινη. Τα δυο μέτρα και δυο σταθμά επιβεβαιώθηκαν στο στο 38', με την κάρτα στον Λοβέρα για ανύπαρκτο φάουλ στον Τσιλινιάδη!

Στο δεύτερο ημίχρονο, ανέβασε στροφές.

Στο 61' ανακόπηκε αντικανονικά επίθεση, όμως δεν έδωσε φάουλ υπέρ του Σουντανί. Στο 79' δεν έβγαλε κάρτα στον Κουτρουμπή, ούτε καταλόγισε το φάουλ στον Γκερέρο.

Στο 91' έκλεισε τα μάτια σε φάουλ υπέρ του Ποντένσε, αριστερά και πλάγια στη μεγάλη περιοχή του ΟΦΗ και στο 92' σφύριξε ανύπαρκτο φάουλ σε βάρος του Αβράαμ που πήγε να πάρει τη κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Και το κερασάκι στην τούρτα; Στο 93' προκαλούσε τον Σα να εκτελέσει γρήγορα το ελεύθερο και του έδειξε κίτρινη (93').

Θεσσαλονικιός θα είναι και ο βοηθός στο VAR, ο Νικολαίδης της ΕΠΣ Μακεδονίας. Άλλη μια απόδειξη ότι ο Περέιρα βρίσκεται στον κόσμο του.

Στο Αγρίνιο σφυρίζει ένας άπειρος, με διεθνή Θεσσαλονικιό στο VAR, «εξυγίανση» τραλαλά...

Διαβάστε επίσης