Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τι ωραία που τεντώνει…»

«Τι ωραία που τεντώνει…»
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 - 21:30

Ο Ολυμπιακός παίζει έναν ακόμη πολύ μεγάλο αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» αντιμετωπίζοντας τον Ερυθρό Αστέρα για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Το σεντόνι θα τεντώσει ξανά στο Φαληρικό γήπεδο, με τους ανθρώπους της διοργάνωσης να κάνουν τις ετοιμασίες πριν από τη σέντρα του αγώνα…

Με τον κόσμο του Ολυμπιακού να μη χάνει την ευκαιρία να πικάρει τον ΠΑΟΚ για το γεγονός που δεν έχει αγωνιστεί και ούτε πρόκειται σε ματς σε ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης…

«Τι ωραία που τεντώνει μεσ’ την Τούμπα το σεντόνι», τραγουδούσαν οι ΓΑΥΡΟΙ πικάροντας για μία ακόμη φορά τον ΠΑΟΚ που βλέπει Ευρώπη μόνο από τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ερυθρός Αστέρας 1-0 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ερυθρός Αστέρας 1-0 (Τελικό)

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» και με νίκη θα αγωνίζεται στην Ευρώπη και τη νέα χρονιά. Live στις 22:00 στο gavros.gr/CS2.

Μαγεία ο Ναός! (videos)

Μαγεία ο Ναός! (videos)

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κανείς την καταπληκτική ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει ΓΑΥΡΟΙ και Delije στο «Γ. Καραϊσκάκης».