Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαγεία ο Ναός! (videos)

Μαγεία ο Ναός! (videos)
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 - 21:24

Μαγικές στιγμές βιώνουν όλοι όσοι βρίσκονται στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με τους ΓΑΥΡΟΥΣ και τους Delije να έχουν πάρει από νωρίς θέση στις κερκίδες του Φαληρικού γηπέδου, μη σταματώντας να φωνάζουν για τις δύο ομάδες τους, τον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο κόσμος του Θρύλου έχει υποδεχτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη χώρα μας τους Σέρβους αδερφούς μας, όπως έπραξαν και εκείνοι στο Βελιγράδι, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να δημιουργούν από νωρίς καταπληκτική ατμόσφαιρα στο Ναό.

Μάλιστα, οι ΓΑΥΡΟΙ έχουν ετοιμάσει ένα καταπληκτικό κορεό για το συγκεκριμένο ματς, το οποίο θα αφήσει για μία ακόμη φορά άφωνη όλη την Ευρώπη.

Αυτοί είναι οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου! Απολαύστε τους στα παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης

«Τι ωραία που τεντώνει…»

«Τι ωραία που τεντώνει…»

Ο κόσμος του Ολυμπιακού πίκαρε για μία ακόμη φορά τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έχει παίξει, ούτε πρόκειται, σε αγώνα ομίλων Champions League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ερυθρός Αστέρας 1-0 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ερυθρός Αστέρας 1-0 (Τελικό)

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» και με νίκη θα αγωνίζεται στην Ευρώπη και τη νέα χρονιά. Live στις 22:00 στο gavros.gr/CS2.