Ντουντούκα
Καλή αρχή! Πρώτο βήμα για το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Θα ενισχυθεί όπως πρέπει

Θα ενισχυθεί όπως πρέπει
Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 - 09:59

Αρκετή κουβέντα γίνεται τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την ανάγκη, ή μη, του Ολυμπιακού, να ενισχυθεί σε μια-δυο θέσεις, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, του Ιανουαρίου. Στο λιμάνι καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους, επάνω σε αυτό τον τομέα, παραμένοντας, πάντοτε, σε συνεννόηση, με τον Πέδρο Μαρτίνς. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών συζητούν το ενδεχόμενο ενίσχυσης στα μετόπισθεν και δη στο κέντρο της άμυνας και το σενάριο να κινηθούν για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή μοιάζει πολύ πιθανό.

Στο πλάνο του Μαρτίνς είναι, φυσικά, να αξιοποιηθούν και οι υπάρχοντες στόπερ. Ωστόσο, ο Σισέ έχει μείνει πίσω και παρότι επανέρχεται, σταδιακά, δεν είναι εύκολο να ποντάρει ο Μαρτίνς τόσο πολύ στη χρησιμοποίησή του, άμεσα και στα βαθιά, αφού το κέντρο της άμυνας χρειάζεται και χημεία, η οποία έρχεται και με την πάροδο του χρόνου. Ο Μπα αποτελεί μία αξιόπιστη εναλλακτική, αυτή τη στιγμή, ενώ ο Μάρκοβιτς αποτελεί επένδυση για το μέλλον, η οποία δουλεύεται. Ο Μαρτίνς στηρίζεται στον Αβραάμ, όμως και ο έμπειρος στόπερ χρειάζεται διαχείριση και δεν μπορεί να παίζει διαρκώς.

Ο Μεριά αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση. Φαίνεται πως τα λάθη, στα οποία έχει υποπέσει εδώ και κάποια ματς, του στερούν αυτοπεποίθηση, με αποτέλεσμα αυτό να βγαίνει στο παιχνίδι του και να δημιουργεί μία ανασφάλεια, στην άμυνα. Ο Τυνήσιος είναι ένας πολύς καλός στόπερ και ήταν παρών για τον Ολυμπιακό στα δύσκολα, όμως, αυτή τη στιγμή δεν είναι σε «καλό φεγγάρι» και χρειάζεται, επίσης, διαχείριση.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός θα το ψάξει το θέμα στόπερ. Δεν πρόκειται, όμως, να κινηθεί βιαστικά, ή παράλογα. Να αποκτήσει, δηλαδή, παίκτη, μόνο για να το κάνει…

Διαβάστε επίσης