Ντουντούκα
Πρώτα Ευρώπη, μετά... τον πελάτη.
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το χάρηκαν όλοι, ανεξαιρέτως!

Το χάρηκαν όλοι, ανεξαιρέτως!
Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 - 11:29

Πολλά χαμόγελα έφερε, στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, η νίκη-πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα, στο Europa League, το βράδυ της Τετάρτης. Χαμόγελα τα οποία, πέραν της… φυσικότητάς τους, έχουν και τη σημειολογία τους, αφού έβγαλαν μπροστά την ομοψυχία και την αλληλεγγύη.

Όλοι οι παίκτες, ανεξαιρέτως, πανηγύρισαν μαζί, ενωμένοι, τη μεγάλη αυτή πρόκριση, ασχέτως του αν έπαιξαν, αν ήταν στην αποστολή, ή αν ήταν εκτός πλάνων. Πράγμα το οποίο αφήνει πολλές υποσχέσεις, για τη συνέχεια. Είναι λογικό οι παίκτες που δεν παίζουν πολύ να μην είναι και… απολύτως χαρούμενοι, όμως μέσα σε τέτοιο κλίμα ομοψυχίας και αλληλοϋποστήριξης, κερδισμένος θα βγει (βγαίνει) μόνο ο Ολυμπιακός!

Ο Πέδρο Μαρτίνς το τόνισε αυτό, στους ποδοσφαιριστές του. Το γεγονός ότι τους είδε όλους, χαρούμενους, να πανηγυρίζουν, ο ένας μες τον άλλο, τον έκανε πολύ χαρούμενο. Είναι σημαντικό, μέσα στα αποδυτήρια να υπάρχει αυτή η ομοψυχία, την οποία ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Υπάρχουν ακόμη πολλά δύσκολα ματς μπροστά και πολλά εμπόδια, τα οποία ο Ολυμπιακός πρέπει να ξεπεράσει…

Διαβάστε επίσης