Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκέφτεται ξανά δυάδα στην επίθεση

Σκέφτεται ξανά δυάδα στην επίθεση
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 - 13:21

Ο Ολυμπιακός δεν αναμένεται να εμφανίσει παθητικό πρόσωπο, στην Τρίπολη. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει η ομάδα του να μπει δυνατά στο ματς και να καταφέρει να κυριαρχήσει από νωρίς, ώστε να μην επιτρέψει στον Αστέρα να αισθανθεί ότι έχει ελπίδες να αποφύγει το… μοιραίο.

Ο Θρύλος θέλει πάση θυσία τη νίκη, για να παραμείνει στην κορυφή και να μην χάσει το πλεονέκτημα της πρώτης θέσης, σε σχέση με τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κοντράρεται για το πρωτάθλημα. Έτσι, κόντρα στον Αστέρα, ο Μαρτίνς θέλει να δει έναν Ολυμπιακό επιθετικό, με διάθεση και ενέργεια.

Στην προσπάθειά του αυτή, ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζει την ομάδα με δύο επιθετικογενείς παίκτες μπροστά. Το αν αυτοί θα είναι οι Ελ Αραμπί-Σουντανί, οι Σουντανί-Γκερέρο ή Ελ Αραμπί-Γκερέρο, θα φανεί με την ανακοίνωση της ενδεκάδας, αφού ο Μαρτίνς δεν συνηθίζει να ανοίγει τα χαρτιά του. Ωστόσο, ο Πορτογάλος προσανατολίζεται προς το Αφρικανικό δίδυμο Ελ Αραμπί-Σουντανί, με τους δύο παίκτες να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να αρχίσουν το ματς βασικοί, την Κυριακή.

Διαβάστε επίσης

«Μεταγραφή» ο Λάζαρος

«Μεταγραφή» ο Λάζαρος

Ο Χριστοδουλόπουλος είναι σε διαδικασία επιστροφής και ο Ολυμπιακός αναμένεται να αποκτήσει ακόμη ένα μεγάλο «όπλο».