Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξέρει τον τρόπο...

Ξέρει τον τρόπο...
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 - 19:45

Στροφή στο πρωτάθλημα και στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη έχει κάνει ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αφήσει πίσω τους τη σπουδαία πρόκριση για τους «32» του Europa League επί του Ερυθρού Αστέρα και είναι επικεντρωμένοι και απόλυτα προετοιμασμένοι για το ματς στην Τρίπολη.

Έναν αγώνα που θέλει ιδιαίτερη προσοχή, όπως άλλωστε όλα, ειδικά όταν αυτά προέρχονται μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ο Θρύλος τη φετινή σεζόν τα έχει πάει καλά στα ειδικά ματς μετά από Ευρώπη, έχοντας πανηγυρίσει 4 πολύ σημαντικές νίκες κόντρα στην ΑΕΛ στην Λάρισα, την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Βέβαια, έχει φέρει και δύο ισοπαλίες με 1-1 κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, δύο αποτελέσματα που ήρθαν μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι, το οποίο στοίχισε στους «ερυθρόλευκους».

Ωστόσο, και από αυτά τα ματς ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε σημαντικά μαθήματα και πλέον γνωρίζει τον τρόπο για να οδηγήσει την ομάδα του σε μία ακόμη νίκη, μετά από ευρωπαϊκό ματς.

Διαβάστε επίσης

«Άρωμα» παρουσίας οπαδών του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο...

«Άρωμα» παρουσίας οπαδών του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο...

Έντονη φημολογία ότι θα βρίσκονται στο γήπεδο του Παναιτωλικού ΠΑΟΚτζήδες παρά το γεγονός ότι η διοίκηση των Αγρινιωτών έχει τονίσει ότι δεν θα τους δώσει εισιτήρια, ενώ την ίδια ώρα φέρεται να καταργεί για το συγκεκριμένο ματς την «μαθητική» κερκίδα.