Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η περσινή «συνάντηση» Γκασπάρ-Άρσεναλ...

Η περσινή «συνάντηση» Γκασπάρ-Άρσεναλ...
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 - 21:49

Ο Ολυμπιακός έχει μια «πλούσια» παράδοση με αντίπαλο την Άρσεναλ, την οποία έχει συναντήσει τέσσερις φορές (οκτώ ματς) στο παρελθόν, αλλά για την διοργάνωση του Champions League.

Φέτος, οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τους «κανονιέρηδες» στους «32» του Europa League και, μάλιστα, έχουν αρκετούς ποδοσφαιριστές στην σύνθεση τους, που όχι μόνο έχουν βρει απέναντι τους την περσινή φιναλίστ του θεσμού, αλλά της έχουν βάλει και... δύσκολα.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα ακούει στο όνομα... Μπρούνο Γκασπάρ. Ο Ανγκολέζος μπακ έχει φορέσει μόλις δύο φορές την φανέλα του Ολυμπιακού ως τώρα, αλλά δεν παύει να είναι ένας ποδοσφαιριστής, που έχει εμπειρία από διοργανώσεις της Ευρώπης!

Είναι αξιοσημείωτο, μάλιστα, πως πέρσι, με τα χρώματα της Σπόρτινγκ, «συναντήθηκε» με τους Άγγλους, στον πέμπτο όμιλο του Europa League.

Στο πρώτο ματς στην Πορτογαλία, ο Γκασπάρ πέρασε ως αλλαγή στην θέση του Ριστόφσκι, σε ολόκληρο το δεύτερο 45λεπτο. Η Άρσεναλ, ωστόσο, έφυγε με το «διπλό» από την Λισαβόνα, με 0-1.

Στο «Emirates Stadium» ο μπακ του Ολυμπιακού έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτο και παρά το γεγονός πως από το πρώτο μέρος είδε μια κίτρινη κάρτα, δεν... μάσησε και έχοντας θετικότατη εμφάνιση ανασταλτικά, βοήθησε την Σπόρτινγκ να πάρει την «λευκή» ισοπαλία, έχοντας απέναντι του τον Άλεξ Ιβόμπι, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Έβερτον.

Ο Γκασπάρ, πάντως, είχε πολύ καλή απόδοση και στα δύο αυτά ματς, κόντρα στην αγγλική ομάδα...

Διαβάστε επίσης

Με «οδηγό» την εμφάνιση στην Τρίπολη!

Με «οδηγό» την εμφάνιση στην Τρίπολη!

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί αύριο (18/12) την ΑΕΛ στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης», για τη 15η «στροφή» στο πρωτάθλημα, με έναν και μόνο στόχο. Τη νίκη και την παραμονή στην κορυφή! Κόντρα σε όλους και σε όλα...