Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιδιαίτερο ματς, από πολλές απόψεις

Ιδιαίτερο ματς, από πολλές απόψεις
Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 - 09:57

Θα μπορούσε να είναι ένα ακόμη, νορμάλ, ματς πρωταθλήματος. Ένα ματς από το καλεντάρι, μία ακόμη σημαντική υποχρέωση, για την Super League 1. Αλλά δεν είναι έτσι. Το παιχνίδι με την ΑΕΛ εμφανίζει αρκετές ιδιαιτερότητες, σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος, έως τώρα. Άλλες από αυτές τις ιδιαιτερότητες είναι ευχάριστες, άλλες όχι. Πάμε να τις δούμε:

1) Πρώτο και, δυστυχώς, χειρότερο, το άδειο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός καλείται, για πρώτη φορά φέτος, να παίξει δίχως το κοινό του, στο Καραϊσκάκη. Παρότι ο Θρύλος έχει έναν μέσο όρο, περίπου, 25.000 εισιτηρίων, σήμερα θα αναγκαστεί να αγωνιστεί σε ένα άδειο, «παγωμένο» γήπεδο.

2) Η απουσία του Σεμέδο, ακολουθεί. Ο «βράχος» της άμυνας του Ολυμπιακού δεν είναι παρών, αφού έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του, έχοντας συμπληρώσει κίτρινες κάρτες. Σημαντική απουσία για τον Ολυμπιακό.

3) Κόντρα στην απουσία, μία επιστροφή. Ιδιαίτερη η σημερινή αναμέτρηση, καθώς στην αποστολή είναι παρών ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Τόσοι μήνες πέρασαν, με τον Έλληνα άσο να παραμένει σε διαδικασία αποκατάστασης και επανόδου στην ενεργό δράση. Το πέτυχε, είναι παρών και… πάει για άλλα.

4) Η μεγάλη αποστολή. Μία από τις μεγαλύτερες που έχει επιλέξει, έως τώρα, ο Πέδρο Μαρτίνς. Αποτελείται από 24 παίκτες! Θα πρέπει να επιλέξει 6 εξ αυτών, για να τους αφήσεις εκτός αποστολής, πριν την έναρξη του αγώνα. Θα έχει ενδιαφέρον το ποιοι θα πάρουν το χρίσμα και ποιοι όχι.

5) Ο Ποντένσε και οι αλλαγές. Ο Πορτογάλος είναι στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα είναι στην ενδεκάδα. Ο Ραντζέλοβιτς θα πάρει, λογικά, την θέση του. Και αυτή η αλλαγή αναμένεται με ενδιαφέρον.

6) Η επιστροφή του Μπα. Μετά το Αγρίνιο, ο νεαρός Σενεγαλέζος στόπερ αναμένεται να δώσει ξανά το παρών, δίπλα στον έμπειρο Αβραάμ Παπαδόπουλο. Και αυτό το δίδυμο, στα μετόπισθεν, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

7) Επιστροφή… Σέζου. Ο ρέφερι που συνέδεσε το όνομά του με τόσα πολλά λάθη, πέρυσι στον ΟΦΗ, είναι ξανά στον δρόμο του Ολυμπιακού. Ευχή όλων είναι αυτή τη φορά, να αποφύγει τα λάθη και να κάνει μία δίκαιη διαιτησία, η οποία δεν θα επηρεάσει το αποτέλεσμα.

Γίνεται σαφές, από τα παραπάνω, ότι το ματς με την ΑΕΛ, στις 17:15, θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης

Lazaros is here… (video)

Lazaros is here… (video)

Ο Χριστοδουλόπουλος πήρε θέση στην αποστολή, για το ματς με την ΑΕΛ και η εικόνα εξηγεί άριστα, τι μπορεί να δώσει, ξανά, στον Θρύλο.

Ακόμη ένα βήμα προς το 45ο!

Ακόμη ένα βήμα προς το 45ο!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα το απόγευμα (17:15) την ΑΕΛ και ο στόχος είναι η διατήρηση της κορυφής, στην κατοχή του.