Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σπουδαίο ταλέντο ο Τσούμιτς, γίγαντας ο Ολυμπιακός!»

«Σπουδαίο ταλέντο ο Τσούμιτς, γίγαντας ο Ολυμπιακός!»
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 - 22:31

Στην εφημερίδα «Sports Zurnal» μίλησε ο πρόεδρος της Ραντνίτσκι Νις, Ίβιτσα Τόντσεφ, με αφορμή την μεταγραφή του Νίκολα Τσούμιτς, στον Ολυμπιακό. Με τον ισχυρό άνδρα των Σέρβων να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον ταλαντούχο εξτρέμ.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ραντνίτσκι Νις χαρακτήρισε τον Θρύλο ως «γίγαντα» του ποδοσφαίρου!

Αρχικά, ο Τόντσεφ δήλωσε: «Είναι ένα σπουδαίο ταλέντο. Αυτή η μεταγραφή απέδειξε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και στην ανάδειξη νέων παικτών, αφού δεν είναι εύκολο να πουλήσεις έναν ποδοσφαιριστή, σε έναν ‘γίγαντα’ όπως είναι ο Ολυμπιακός! Και αυτό το έχουμε καταφέρει ήδη δύο φορές, αφού προηγήθηκε και η μεταγραφή του Ραντζέλοβιτς...

Αυτό σημαίνει πως οι άνθρωποι πιστεύουν σε εμάς και πως οι ποδοσφαιριστές μας αξίζουν περισσότερο από όσο κοστολογούνται. Δεν επιστρέφουν μετά από έξι μήνες με τα κεφάλια κατεβασμένα».

Παράλληλα, στάθηκε και στο οικονομικό σκέλος της μεταγραφής, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Η τιμή του Τσούμιτς, στις 500.000 ευρώ που εμφανίστηκε στα Μέσα ενημέρωσης, δεν είναι η ακριβής… Η Ραντνίτσκι έθεσε επίσης ως όρο, να υπάρξει ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη στο συμβόλαιο, ενώ ο παίκτης θα παραμείνει μέλος της ομάδας μας μέχρι το καλοκαίρι, με την μορφή δανεισμού».

Διαβάστε επίσης

Η «εκτόξευση» του Τσιμίκα!

Η «εκτόξευση» του Τσιμίκα!

Ο μπακ του Ολυμπιακού, χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις του, έκανε «limit up» στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο…