Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Μαροκινοί αποθεώνουν τον «killer» Ελ Αραμπί!

Οι Μαροκινοί αποθεώνουν τον «killer» Ελ Αραμπί!
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 - 23:02

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Με τον Μαροκινό φορ να σκοράρει… ασταμάτητα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και, όπως είναι λογικό, τα σχόλια στο Μαρόκο για τον διεθνή φορ είναι ιδιαίτερα κολακευτικά!

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ιστοσελίδα της πατρίδας του αναφέρει: «Ο Ελ Αραμπί, βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος! Ο διεθνής επιθετικός συνεχίζει να ‘λάμπει’ και να έχει εξαιρετικές επιδόσεις στον Ολυμπιακό».

Μάλιστα, οι συμπατριώτες του τονίζουν, πως ήδη ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση, με αυτά που βλέπει από τον Ελ Αραμπί!

Με άλλο Μέσο να γράφει χαρακτηριστικά: «Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής... αποτελέσματα του Ελ Αραμπί με την ο​​​​​​​μάδα του στην Ελλάδα, έχουν σταλθεί ξεκάθαρα μηνύματα στον Βόσνιο τεχνικό, Χαλίλχοτζιτς, προκειμένου να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα με την ομάδα των ‘λιονταριών’. Ειδικότερα από την στιγμή που η εικόνα του… συναδέλφου του, Γιουσέφ Ελ Νασίρι της Λεγανές, βρίσκεται σε πτώση».

Διαβάστε επίσης

Η «εκτόξευση» του Τσιμίκα!

Η «εκτόξευση» του Τσιμίκα!

Ο μπακ του Ολυμπιακού, χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις του, έκανε «limit up» στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο…