Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπήκε δυναμικά, έδειξε πράγματα

Μπήκε δυναμικά, έδειξε πράγματα
Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 - 13:12

Μέσα σε όλα τα δυσάρεστα, τα οποία συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής, στον Βόλο, ήρθε και κάτι ευχάριστο. Ο λόγος, φυσικά, για την επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, στην ενεργό δράση και την είσοδό του στο ματς, στο τελευταίο κομμάτι αυτού, ως αλλαγή. Ο Λάζαρος πήγε αριστερά και έπαιξε από εκείνη την πλευρά, επιχειρώντας συνεργασίες με τους συμπαίκτες του, κυρίως των Τσιμίκα που έπαιζε από εκείνη την πτέρυγα.

Το θετικό είναι ότι ο Λάζαρος δεν μπήκε… φοβισμένος, ή… μαγκωμένος, στο ματς. Κάθε άλλο. Ο Έλληνας άσος μπήκε δυνατά και με διάθεση. Σε ένα τερέν που ήταν ήδη βαρύ, από το παιχνίδι και τη βροχή, σε ένα ματς με δύσκολη συνθήκη, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος… καιγόταν να βρει το γκολ, ο Λάζαρος μπήκε με φόρα, πάτησε περιοχή, πήρε προσπάθειες.

Με τα άσχημα νέα για τον Σουντανί και τον Μπρούνο, αλλά και με δεδομένο ότι ο Ραντζέλοβιτς και ο Ποντένσε είναι καταπονημένοι, αυτό το διάστημα, από τους τραυματισμούς, που τους ταλαιπωρούν, είναι δεδομένο ότι η εικόνα του Λάζαρου θα του δώσει πόντους και περισσότερο χρόνο συμμετοχής, στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Και είναι μόνο η αρχή…

Και είναι μόνο η αρχή…

Μία φράση, από την επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κρύβει όλο το… ζουμί, γύρω από όσα βιώνουμε, στο ελληνικό ποδόσφαιρο!