Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βιασμός» της λογικής και της πραγματικότητας…

«Βιασμός» της λογικής και της πραγματικότητας…
Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 - 12:15

Αμέτοχες οι ποδοσφαιρικές και αθλητικές αρχές της χώρας, παρακολουθούν την… εξυγίανση να συνεχίζει απρόσκοπτα το… θεάρεστο έργο της. Εκείνο το οποίο κάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο να βυθίζεται, κάθε αγωνιστική που περνά, ολοένα και περισσότερο, στην ανυποληψία, στην καχυποψία, στην απαξίωση και, συνολικά, στην… ασχήμια!

Σε ένα πρωτάθλημα, στο οποίο ο μόνος στόχος, όσων κάνουν… κουμάντο, είναι να μη νικάει ο Ολυμπιακός. Να μην παίρνει τίποτα. Ούτε τα δίκαια, αυτά που του αναλογούν. Όχι να… ευνοηθεί, ως μεγάλος, απέναντι στον «μικρότερο». Όχι. Ο Ολυμπιακός δεν το έχει ανάγκη αυτό και δεν το θέλει. Το τονίζει συνέχεια. Θέλει, μόνο, 50-50! Και όπου το έχει, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΙΕΤΑΙ!

Έχει καταντήσει, πλέον, αηδία, το να ζούμε αυτή την κατάσταση κάθε αγωνιστική. Σε κάθε ματς του Ολυμπιακού, έχουμε κάτι (πολλά περισσότερο από… κάτι, είναι η αλήθεια) να συζητάμε. Και μπροστά σε όλα αυτά, η FIFA, η UEFA, η ΕΠΟ, η Super League όχι μόνο δεν δίνουν λύση, αλλά… κοιτούν αμέτοχες. Το ίδιο και το υφυπουργείο… Ο κ. Αυγενάκης βλέπει να συμβαίνουν, όλα όσα συμβαίνουν, στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν προχωρά σε τομές, για να… καθαρίσει το τοπίο!

Βλέπει τον Αχιλλέα Μπέο να κυκλοφορεί ως διερμηνέας (!!!!!) στο επίπεδο του αγωνιστικού χώρου και να επιτίθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού και τον Κώστα Καραπαπά (ασχέτως αν… μπήκε στη θέση του). Και δεν κάνει τίποτα. Βλέπει τον Άγγελο Ευαγγέλου και το VAR, τον Φωτιά και όλη τη διαιτητική ομάδα, να τα κάνει και πάλι… θάλασσα! Και δεν κάνει τίποτα…

Είναι απορίας άξιο, το πόσο θα κρατήσει ακόμη αυτή η φαρσοκωμωδία, όπως πολύ σωστά την χαρακτήρισε ο ίδιος ο ηγέτης του Ολυμπιακού, με προσωπική του δήλωση, χθες βράδυ. Κούρασε… Αυτή η ξεφτίλα, κούρασε πια…

Διαβάστε επίσης

Γελάνε και στη Σερβία!

Γελάνε και στη Σερβία!

Το θράσος της ΕΠΟ δεν έχει όρια! Δίδαξε… χρήση VAR στη Σερβία, τις προηγούμενες ημέρες και στον Βόλο έγιναν αίσχη!