Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι παίκτες τη δουλειά τους

Οι παίκτες τη δουλειά τους
Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 - 09:49

Το πράγμα με την… εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει, πλέον, ξεφύγει. Οριστικά. Και αμετάκλητα. Ο Ολυμπιακός βγαίνει μπροστά, στη «μάχη» αυτή, εναντίον του «συστήματος», το οποίο βάλλει, με κάθε τρόπο, εναντίον του και τον ωθεί σε απώλειες βαθμών, στην «κούρσα» του πρωταθλήματος.

Διαιτησίες-«σκάνδαλο», προκλητικοί ορισμοί, ατιμωρησία για λάθη διαιτητών, βοηθών, VAR, διαστρέβλωση της πραγματικότητας, μπροστά στα μάτια μας… Αυτά βιώνουμε, κάθε αγωνιστική, σε κάθε ματς, χάνει-κερδίζει ο Ολυμπιακός. Η προσπάθεια είναι συντονισμένη και δεν σταματά… πουθενά.

Όπως, όμως, δεν θα σταματήσει και η προσπάθεια του Ολυμπιακού, να νικηθεί, όλο αυτό το «σύστημα», το οποίο… κουμαντάρει, αυτή τη στιγμή, το ελληνικό ποδόσφαιρο και το οποίο το έχει ρίξει, ήδη, στα… βράχια. Ο Θρύλος βγήκε ήδη μπροστά και πολεμά την… δήθεν «εξυγίανση» του ποδοσφαίρου μας, η οποία το μόνο που κάνει είναι να προωθεί συγκεκριμένα συμφέροντα και να διαλύει κάθε τι που είναι… εναντίον της.

Η Διοίκηση του Ολυμπιακού δεν σταματά. Δεν θα κάνει πίσω. Δεν πρόκειται να βάλει «φρένο» σε αυτή της την προσπάθεια, να φέρει το ποδόσφαιρό μας, σε καλύτερες μέρες, για όλους. Γιατί είναι σαφές, ότι δεν φωνάζει μόνο ο Ολυμπιακός. Οι φωνές από τις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, ολοένα και αυξάνονται. Ολοένα και πληθαίνουν. Και μόνο λίγοι… ευνοημένοι, σιωπούν και… σιγοντάρουν, αυτή την κατάσταση.

Σε όλη αυτή την κατάσταση, υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος. Εκείνη, η οποία υπαγορεύει ότι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οφείλουν να μείνουν συγκεντρωμένοι, μόνο, στη δουλειά τους. Να συνεχίσουν να παίζουν την μπάλα τους, αφού είναι οι καλύτεροι και μπορούν, ακόμη και έτσι, να κάμψουν όποιον βρουν στο διάβα τους.

Μήπως στον Βόλο δεν ήταν κοντά; Προσπάθησαν, στάθηκαν, όμως και άτυχοι. Δύο πέναλτι δεν πήραν, γκολ κανονικό τους ακυρώθηκε, ως οφσάιντ (αλήθεια, τι ανακάλυψη κι αυτή… τι εφεύρεση…) και όμως έφτασαν κοντά και θα μπορούσαν, ακόμη και έτσι, να πάρουν το ματς! Και αυτό πρέπει να κάνουν! Δεν πρέπει να σταματούν πουθενά. Οφείλουν να μένουν ανεπηρέαστοι, όσο αυτό είναι εφικτό και στο μέτρο του ανθρωπίνου, από τα διαιτητικά… εγκλήματα, τα οποία γίνονται σε κάθε αγωνιστική, εις βάρος τους, και να… φορτώνουν τα αντίπαλα δίχτυα, με γκολ!

Η Διοίκηση του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να δίνει τη «μάχη» της, στα χαρακώματα της… εξυγίανσης. Και θα νικήσει. Μέχρι τότε, όμως, οι παίκτες οφείλουν να συνεχίσουν τη δική τους δουλειά. Εκείνη που υπαγορεύει να βάζουν τεσσάρες και πεντάρες, σε όλους αυτούς, οι οποίοι τολμούν να αμφισβητήσουν την ανωτερότητά τους. Είναι τέτοια η διαφορά, από τους αντιπάλους, που μπορούν να το κάνουν. Γιατί, αυτή η ομάδα, είναι η καλύτερη, σε αυτό το πρωτάθλημα. Και οφείλει, σε κάθε ματς, να το αποδεικνύει!

Διαβάστε επίσης