Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αν συνεχίσετε έτσι, το μόνο σίγουρο είναι πως το πρωτάθλημα ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ» (photo)

«Αν συνεχίσετε έτσι, το μόνο σίγουρο είναι πως το πρωτάθλημα ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ» (photo)
Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019 - 14:28

Στην αντεπίθεση περνάει η Θύρα 7. Μέσω επίσημης ανακοίνωσης στα social media θέλησε να πάρει θέση στα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα όλα τα τραγελαφικά που εκτυλίχθηκαν στο Βόλο.

Χαρακτηριστικά τονίζουν ότι: «Δε σέβεστε τον κόσμο της μοναδικής Ελληνικής ομάδας με συνεχή Ευρωπαϊκή παρουσία. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ».

Αναλυτικά η θέση της Θύρας 7:

«Λίγο πριν το 2020, και στην Ελλάδα ζούμε ακόμα τον ποδοσφαιρικό μεσαίωνα που έχουν επιβάλει Ρώσοι μαφιόζοι και τα τσιράκια τους.

Έχετε ξεφτιλίσει το ποδόσφαιρο και κανείς δεν νοιάζεται.

Την Κυριακή σε ένα άδειο γήπεδο, με εντολή του πρώην φυλακόβιου, νυν μεταφραστή, και αιωνίως καραγκιόζη και απατεώνα Μπέου, του mister 2 ημίχρονο και 1 τελικό, είδαμε ακόμα ένα έγκλημα.

Και το έγκλημα δεν είναι ένα σημαιάκι που θα σηκωθεί λάθος. Αυτό όλος ο κόσμος το καταλαβαίνει.

Το έγκλημα είναι ο ΜΟΥΛΟΣ που το βλέπει και το ξαναβλέπει στο VAR και ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ σύμφωνα με τις εντολές που έχει πάρει από τα πραγματικά αφεντικά του.

Λοιπόν όσο υπάρχουν Ευαγγέλου και λοιπή σαβούρα στο χώρο του ποδοσφαίρου, υποσχόμαστε πως εμείς οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα γίνουμε ο εφιάλτης σας. Θα είμαστε αυτοί που θα μπαίνουμε εμπόδιο στις βρωμιές σας και στο πόλεμο που κάνετε απέναντι μας!

Δε σέβεστε τον κόσμο της μοναδικής Ελληνικής ομάδας με συνεχή Ευρωπαϊκή παρουσία. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

Από εδώ και πέρα θα μας βρίσκετε μπροστά σας συνεχώς. Θα δίνουμε το παρών σε όλα τα γήπεδα στα οποία έχουν πάει φέτος φιλοξενούμενοι. Διαχωρισμούς και επιλεκτικές απαγορεύσεις δεν δεχόμαστε.

Αν συνεχίσετε έτσι, το μόνο σίγουρο είναι πως το πρωτάθλημα ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

Υ.Γ: ΒΑΖΕΛΕΣ, ΚΟΤΕΣ, ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΑΞΙΘΕΤΡΙΕΣ».

Διαβάστε επίσης