Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο» (photo)

«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο» (photo)
Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019 - 15:35

Κοντά στο να ολοκληρώσει μια ακόμα μεταγραφή πριν ακόμα μπει ο Ιανουάριος είναι ο Ολυμπιακός. Τουλάχιστον όπως υποστηρίζουν στην Αγγλία.

Σύμφωνα λοιπόν με τον δημοσιογράφο σε θέματα της Νότιγχαμ Φόρεστ, Άλαν Νίξον, ο Ζοάο Καρβάλιο έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» και θα είναι η πρώτη τους μεταγραφή ενόψει χειμώνα.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είχε ακουστεί και το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν είχε υπάρξει κάτι χειροπιαστό. Τώρα σύμφωνα με τον Νίξον, η μεταγραφή του μπορεί να αγγίξει και τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος που αποκτήθηκε το 2018 από τη Νότιγχαμ αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή για την αγγλική ομάδα, όμως από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Σαμπρί Λαμουσί δεν αγωνίζεται ιδιαίτερα.

Το μόνο που μένει να φανεί είναι αν θα υπάρξει τελικά κάτι ουσιαστικό από πλευράς Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ζοάο Καρβάλιο. Παράλληλα πρέπει να αναφέρουμε ότι από πλευράς «ερυθρόλευκων» δεν επιβεβαιώνεται ότι έχει υπάρξει κίνηση για τον ποδοσφαιριστή.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης