Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή στα... βάσανα!

Επιστροφή στα... βάσανα!
Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 - 10:49

Διακοπές τέλος για τους παίκτες υου Ολυμπιακού. Οι ημέρες άδειας που είχε δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του εξαιτίας των εορτών ολοκληρώθηκαν και έτσι το Σάββατο (28/12) οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν στο Ρέντη προκειμένου να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση μετά το ματς κόντρα στο Βόλο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αρκετά ζητήματα που τον απασχολούν. Το πρώτο και βασικό είναι σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες. Ο Μαρτίνς θέλει να ξέρει πότε θα έχει στη διάθεσή του τουλάχιστον τους Αβραάμ, Ποντένσε και Βαλμπουενά, μιας και οι τραυματισμοί των Μπρούνο και Σουντανί είναι λίγο πιο σοβαροί.

Παράλληλα, ο Μαρτίνς θέλει να προετοιμάσει την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μιας και οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας είναι αρχικά κόντρα στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα της Super League αλλά και με την Καλαμάτα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

Οριστικά στον Άρη ο Ντουρμισάι

Οριστικά στον Άρη ο Ντουρμισάι

Κάτοικος Θεσσαλονίκης θα είναι από τις πρώτες μέρες του 2020 ο νεαρός επιθετικός μιας και οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σε όλα με τους «κιτρινόμαυρους».