Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ατομικό, δίχως ανησυχία, για Τοροσίδη

Ατομικό, δίχως ανησυχία, για Τοροσίδη
Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2020 - 12:49

Πλησιάζοντας προς το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κάθε προπόνηση μετρά… διπλά και τριπλά, για τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό συνολικά. Ο Πορτογάλος τεχνικός δουλεύει καθημερινά με την ομάδα, ώστε εκείνη να παρουσιαστεί έτοιμη την Κυριακή, να νικήσει και να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενο στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», περνώντας ξανά πρώτη.

Μετά την προπόνηση της Πέμπτης, οι οι Μπρούνο, Σουντανί, Γκιλιέρμε και Φορτούνης παραμένουν εκτός δράσης, καθώς και σήμερα ακολούθησαν ατομικά προγράμματα. Έντονο ατομικό, δίχως να υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του (πράγμα που σημαίνει ότι υπολογίζεται για τον Παναθηναϊκό) έκανε ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος έμεινε εκτός κνονικκού προγράμματος, σήμερα Πέμπτη.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο κομμάτι, Βαλμπουενά, Ποντένσε και Ελ Αραμπί ανέβασαν ρυθμό και κάθε προπόνηση που περνά, η κατάστασή τους κρίνεται, ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης

Το παλεύει ο Ελ Αραμπί

Το παλεύει ο Ελ Αραμπί

Δύσκολος ο καταρτισμός της ενδεκάδας, για τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει ντέρμπι. Προπονήθηκαν σήμερα Ελ Αραμπί, Ποντένσε, Βαλμπουενά και το παλεύουν να είναι απολύτως έτοιμοι.

Guess who… (photo)

Guess who… (photo)

Εσείς… μπορείτε να αναγνωρίσετε ποιος παίκτης του Θρύλου απεικονίζεται;