Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτά τα ματς τα παίρνεις με την… τρέλα σου

Αυτά τα ματς τα παίρνεις με την… τρέλα σου
Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020 - 16:07

Supernatural. Υπερφυσικό. Είναι αυτό το αίσθημα που κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα, όταν πλησιάζει… ντέρμπι αιωνίων! Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συνθέτουν το μεγαλύτερο ελληνικό ματς, όλων των εποχών, το ελληνικό clasico του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, όλων των αθλημάτων… Ειδικότερα στο ποδόσφαιρο, όμως, το λαοφιλέστερο των αθλημάτων, η κόντρα έχει… μυθικές διαστάσεις, οι οποίες αγγίζουν αυτό το… υπερφυσικό, που προαναφέρθηκε!

Με αυτό το… υπερφυσικό, όμως, αυτή την… τρέλα, αν προτιμάει κανείς, αυτά τα ματς μπορούν να κριθούν και να… κερδηθούν! Είναι αυτή η τρέλα, αυτή η ορμή, αυτό το… υπερφυσικό, που μπορεί να κάνει μία ομάδα να επικρατήσει της άλλης και αυτό, το τρομερά σημαντικό στοιχείο, είναι που μπορεί να γείρει την πλάστιγγα, υπέρ του Ολυμπιακού, την προσεχή Κυριακή!

Το μάτι πρέπει να… γυαλίζει. Το πάθος να… ξεχειλίζει! Οι φανέλες να είναι… έξω από τα σορτσάκια και… μαύρες, με πράσινες… λεπτομέρειες, από το χώμα και το χορτάρι που θα έχουν φάει… Κάθε τάκλιν πρέπει να είναι αθλητικό και όχι αντιαθλητικό, αλλά με λύσσα. Κάθε μπαλιά πρέπει να είναι… διαβήτης. Κάθε πάσα πρέπει να είναι με… μοιρογνωμόνιο.

Υπερβάλλουμε, ναι, αλλά το κάνουμε μόνο για να πούμε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει την Κυριακή να καταθέσει ΤΗΝ ΨΥΧΗ του στο γήπεδο. Μόνο έτσι θα έρθει, σίγουρα, η νίκη! Αν και με την… εξυγίανση, ποτέ δεν ξέρεις…

Διαβάστε επίσης