Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

H «πρώτη» του Καμαρά με ΠΑΟ!

H «πρώτη» του Καμαρά με ΠΑΟ!
Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020 - 23:36

Από την στιγμή που ο Γκιλιέρμε θα απουσιάσει από το κυριακάτικο (5/1) ντέρμπι, κόντρα στον ΠΑΟ, τη θέση του Βραζιλιάνου χαφ δίπλα στον Ανδρέα Μπουχαλάκη, αναμένεται να πάρει ο Μαντί Καμαρά.

Μέχρι στιγμής, από τότε που ήρθε ο Καμαρά στον Πειραιά, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν τρεις φορές τον Παναθηναϊκό. Και σε καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις δεν πήρε θέση στο αρχικό σχήμα. Καθως τόσο πέρυσι, σε δύο αγώνες, όσο και φέτος, στο παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής, οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης, πήραν θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, κόντρα στον ΠΑΟ.

Για την ακρίβεια, έχει παίξει δύο φορές ως αλλαγή. Στις δύο ισοπαλίες του Ολυμπιακού με 1-1, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στο εντός έδρας περσινό ντέρμπι, αγωνίστηκε για 13 λεπτά, παίρνοντας την θέση του Νάτχο στο 77', ενώ στην φετινή ισοπαλία στο Μαρούσι, πήρε την θέση του Βαλμπουενά στο 69'.

Και στους δύο αγώνες, μάλιστα, ερχόμενος από τον πάγκο, είχε κάνει αρκετά καλή δουλειά και στο γκολ της ισοφάρισης του Σισέ πέρυσι, στον πρώτο γύρο, η επιθετική προσπάθεια είχε ξεκινήσει από τα πόδια του Αφρικανού μέσου.

Αυτή την φορά, ο Καμαρά θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα και στην πρώτη του «αιώνια» εμπειρία ως βασικός, θέλει να αφήσει το... στίγμα του!

Διαβάστε επίσης

Τίποτα δεν θα πέφτει κάτω

Τίποτα δεν θα πέφτει κάτω

Στο ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης, ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο για χαλάρωση. Όλα στο φως, όλοι στην… τσίτα!

Κρατά τους παίκτες μακριά

Κρατά τους παίκτες μακριά

Ο Μαρτίνς δεν επιτρέπει στην… αθλιότητα της εξυγίανσης να «εισβάλει» στο Ρέντη. Κρατά την ομάδα θωρακισμένη και με απόλυτη αφοσίωση στο ποδόσφαιρό της.