Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κίνητρο. Όχι δικαιολογία!

Κίνητρο. Όχι δικαιολογία!
Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2020 - 14:46

Η «εξυγίανση» δεν σταματά. Πουθενά. Κατέστη σαφές, αυτό, στον Βόλο. Εκεί όπου συντελέστηκε ένα από τα μεγαλύτερη «εγκλήματα» εις βάρος του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου, συνολικά, στα χρόνια της… εξυγίανσης αυτής. Και δεν πρόκειται να σταματήσει, όσο τα συμφέροντα που καθοδηγούν αυτή την «εξυγίανση», συνεχίσουν να το επιτάσσουν. Ο Ολυμπιακός, μπορεί, όμως να συνεχίσει να παλεύει αυτή την κατάσταση. Εντός και εκτός γραμμών του γηπέδου.

Ο Θρύλος συνεχίζει να «διασύρει» το… σύστημα εκτός γηπέδων. Εκεί όπου τα στοιχεία-φωτιά εμφανίζονται το ένα πίσω από το άλλο! Εντός γηπέδου, όμως, οι παίκτες οφείλουν να συνεχίσουν να μάχονται, με ΟΛΕΣ τους τις δυνάμεις! Για το καλό της ομάδας. Και το δικό τους.

Είναι καλύτεροι. Ποιοτικότεροι. Ανώτεροι. Σοβαρότεροι. Αποτελούν κομμάτι μιας πολύ δουλεμένης ομάδας και έχουν πίσω τους μια Διοίκηση, η οποία «μάχεται» καθημερινά, για το καλό τους. Οφείλουν και οι ίδιοι να παίζουν, πάντοτε, στο 101% και να παλεύουν ασταμάτητα, για να έρχονται οι νίκες. Εμπόδια θα βρουν πολλά. Υπάρχει ακόμη μακρύς δρόμος και η… εξυγίανση θα σκαρφιστεί πολλά, για να τους σταματήσει.

Είναι, όμως, στο χέρι των παικτών, να πάρουν όλη αυτή την κατάσταση και να τη μετατρέψουν σε υγιές κίνητρο. Να βγάλουν όλη τους τη δύναμη, για να τη νικήσουν. Ασχέτως αν εκθέτουν, έτσι κι αλλιώς, το «σύστημα», όπως έκαναν στον Βόλο…

Διαβάστε επίσης

Κρατά τους παίκτες μακριά

Κρατά τους παίκτες μακριά

Ο Μαρτίνς δεν επιτρέπει στην… αθλιότητα της εξυγίανσης να «εισβάλει» στο Ρέντη. Κρατά την ομάδα θωρακισμένη και με απόλυτη αφοσίωση στο ποδόσφαιρό της.