Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι παικταράς είσαι, ρε Ματιέ...

Τι παικταράς είσαι, ρε Ματιέ...
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 - 16:01

Κάθε φορά που αγωνίζεται, ο Ματιέ Βαλμπουενά αποδεικνύει την τεράστια κλάση του. Την απίστευτη ποιότητα του. Την αξιοζήλευτη εμπειρία του! Και αυτό έκανε και στην Λαμία, με ένα γκολ και μία ασίστ, όντας εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στη νίκη (0-4) για τη 18η αγωνιστική της Super League 1...

Ο Γάλλος σούπερ σταρ ήταν καθοριστικός σε ένα ακόμα ματς του Θρύλου, δείχνοντας πόσο έλειψε το προηγούμενο διάστημα, εξαιτίας του τραυματισμού του. Φοβερός και τρομερός, πραγματικα! Τεράστιος παίκτης!

Παρά την ηλικία του, τα δίνει όλα στο χορτάρι, βγάζοντας πάθος με την ερυθρόλευκη φανέλα. Και αποτελεί παράδειγμα για όλους!

Η συνεισφορά του στα τέρματα των Πειραιωτών πολύ μεγάλη. Υπάρχει, μάλιστα, ένα... εξωπραγματικό στατιστικό. Με τις επιδόσεις του στο ΔΑΚ Λαμίας, έφτασε τις 11 ασίστ και τα επτά γκολ, στο Λιμάνι! Έχει συμμετοχή, δηλαδή, σε 18 τέρματα του Ολυμπιακού, σε 20 ματς (1.289').

Επίδοση εντυπωσιακότατη! Επίδοση που δείχνει, πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι...

Διαβάστε επίσης

TOP GUN!

TOP GUN!

Εάν συνεχίσει έτσι ο Ελ Αραμπί, θα αφήσει... εποχή! Οι απίστευτες επιδόσεις του Μαροκινού παιχταρά με τη φανέλα του Ολυμπιακού...