Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O τύπος είναι επικίνδυνος!

O τύπος είναι επικίνδυνος!
Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 - 00:07

Το… άσπρο μαύρο κάνει. Λογικό. Στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη φιλοξενείται ο Τάσος Κάκος και δεν βλέπει τίποτα εις βάρος της ομάδας του αφεντικού. Πως να δει; Έμπαινε κάποτε στο αμάξι του Σαββίδη, παρακαλούσε να αναλάβει πόστο στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν του βγήκε. Τουλάχιστον έστω και τώρα, υπηρετεί μια χαρά την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μετά τις απόψεις του το βράδυ της Κυριακής, επέμεινε σε αυτές και σε αυτό της Δευτέρας. Δεν είδε κανένα επιθετικό φάουλ στην Τούμπα, κανονικό το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ. Δεν είδε διαμαρτυρία του Βράνιες, δεν υπάρχει φάουλ.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Τάσος Κάκος την είδε μια χαρά τη 18η αγωνιστική. Τη χαρακτήρισε μάλιστα, ως μία από τις καλύτερες αγωνιστικές όσον αφορά στη διαιτησία, αν όχι την καλύτερη.

Βεβαίως Τάσο μας. Έτσι είναι. Ο ΠΑΟΚ πήρε το τρίποντο με το δώρο από το Ισραήλ και δεν έβγαλε λαλιά ο Κερκυραίος που τολμά να λέει πως ήταν ο μοναδικός καθαρός διαιτητής. Μήπως υπάρχουν και πουθενά οι συνάδερφοί του να του πουν κάτι;

Διαβάστε επίσης

Δυνατά και στη συνέχεια!

Δυνατά και στη συνέχεια!

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει στις ίδιες εμφανίσεις όπως με Καλαμάτα και Λαμία αρχής γενομένης από τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη (15/1).