Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατά και στη συνέχεια!

Δυνατά και στη συνέχεια!
Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 - 00:43

Μια ακόμα νίκη πήρε στο φετινό πρωτάθλημα της Super League το βράδυ της Κυριακής (12/1) ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο επικράτησαν με 4-0 της Λαμίας στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και έτσι παρέμειναν για μια ακόμα εβδομάδα εκεί που ανήκουν. Δηλαδή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς έδειξαν για μια ακόμα φορά ότι δεν έχουν αντίπαλο στην Ελλάδα μιας και συνεχίζουν να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα. Και μάλιστα το έκαναν κόντρα στη Λαμία, η οποία το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά ανεβασμένη, κάνοντας ένα ντεμαράζ θετικών γι αυτήν αποτελεσμάτων. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν είχε γνωρίσει την ήττα στην έδρα της.

Πλέον όμως υπάρχει και η συνέχεια, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Τετάρτης (15/1) κόντρα στην Καλαμάτα, στη ρεβάνς του 2-0 για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και να δείξει στο γήπεδο όλες του τις αρετές. Ο Ελ Αραμπί θέλει να παραμείνει… καυτός μιας και είναι αυτός που οδηγεί τον Θρύλο από νίκη σε νίκη, ενώ ο Μαρτίνς περιμένει από τους παίκτες του την ίδια ακριβώς σοβαρότητα.

Οι παίκτες του Θρύλου είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν το ίδιο δυνατά και στη συνέχεια προκειμένου να φτάσουν στον μεγάλο τους στόχο. Που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης