Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έφοδος της οικονομικής αστυνομίας στην ΕΠΟ!

Έφοδος της οικονομικής αστυνομίας στην ΕΠΟ!
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 - 10:45

Μέρα ελέγχου για την ΕΠΟ η σημερινή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικονομική αστυνομία έκανε... απόβαση στο Πάρκο Γουδή, όπου βρίσκονται τα γραφεία της. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ζητούν διάφορα στοιχεία για τα οικονομικά της ομοσπονδίας.

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες και δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί από την ΕΠΟ στη διάρκεια της ημέρας, εφόσον το θέμα πάρει διάσταση. Ας μην ξεχνάμε ότι έχει προηγηθεί ανώνυμη επιστολή υπαλλήλου της ΕΠΟ στον Αυγενάκη για τα οικονομικά της ομοσπονδίας αλλά και επιστολή του Συλλόγου Υπαλλήλων της ΕΠΟ στις 29 Νοεμβρίου 2019 στη διοίκηση Γραμμένου.

Με αυτή την επιστολή τους άφηναν αιχμές στην ομοσπονδία λόγω των δεκάδων προσλήψεων και των μισθών που δίνονται στα golden boys, καθώς χαρακτηριστικά έγραφαν ότι «αµοιβές, της τάξης των 5.000, 10.000 ή και 15.000 ευρώ µε προσωπικές συµβάσεις σε περιπτώσεις που αξιολογούν ως απαραίτητες, αρκεί βεβαίως να έχουν υπολογίσει µε προσοχή αν µπορούν να υποστηρίξουν τέτοιες αµοιβές χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την Μισθοδοσία του συνόλου του προσωπικού και εν γένει τα οικονοµικά της Οµοσπονδίας».

Επίσης κατηγορούσαν τη διοίκηση Γραμμένου ότι οι «οι ατοµικές συµβάσεις που έχουν συναφθεί, κατά τεράστια παρέκκλιση προς τα άνω των µισθολογικών όρων που συµφωνούνται µε τις εκάστοτε ισχύουσες επιχειρησιακές Σ.Σ.Ε., καθώς και άλλες κοστοβόρες επιλογές, είναι αυτές που έχουν εκτοξεύσει δραµατικά τα έξοδα της Οµοσπονδίας και προφανώς όχι το κόστος µισθοδοσίας των µελών του Σ.Υ.Ε.Π.Ο. Mε δεδοµένο ότι τα µέλη του Σ.Υ.Ε.Π.Ο. συντάσσονται µαζί σας στην πρόθεση εξορθολογισµού των οικονοµικών της Οµοσπονδίας».

Δεν είναι κρυφό ότι τα οικονομικά της ΕΠΟ δεν πάνε καλά. Η ομοσπονδία αποφάσισε την εξοικονόµηση δαπανών και την αναµόρφωση του προϋπολογισµού του 2020 - µειωµένου κατά 15%.

Το κλιμάκιο είναι 10μελές και περιλαμβάνει και δύο εισαγγελείς.

Διαβάστε επίσης