Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και ο Γκιλιέρμε είναι μεγάλη υπόθεση

Και ο Γκιλιέρμε είναι μεγάλη υπόθεση
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 - 14:31

Όλο το ενδιαφέρον, στο ματς με την Καλαμάτα, στράφηκε -και δικαιολογημένα- στην επιστροφή του αρχηγού Κώστα Φορτούνη. Παρόλα αυτά, εκείνη του Γκιλιέρμε και η επάνοδος του Βραζιλιάνου χαφ, στην ενεργό δράση είναι εξίσου σημαντική και ιδιαίτερα μεγάλη, ως στιγμή! Ο Γκιλιέρμε είναι ένα βασικό «γρανάζι» στην μηχανή του Πέδρο Μαρτίνς και η επάνοδός του, ενόψει των δύσκολων αγώνων, που ακολουθεί, είναι τρομερά σημαντική!

Ο Γκιλιέρμε είναι ο ιθύνων νους στον άξονα και δίπλα στον Μπουχαλάκη, ή στον Καμαρά, ο Βραζιλιάνος κάνει… θαύματα! Τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά. Έχει τρομερά στοιχεία, τα οποία έχει καταθέσει έως τώρα σε όλα τα ματς στα οποία έχει αγωνιστεί και όποτε έλειψε, η έλλειψή του φάνηκε.

Ο Γκιλιέρμε θα είναι διαθέσιμος, πλέον, για τα επόμενα ματς και ο Μαρτίνς θα τον βάλει ξανά, για τα καλά, στην εξίσωση, ως βασικό, αφού και η σημασία των αγώνων που έρχονται είναι μεγάλη. Η παρουσία του Γκιλιέρμε έρχεται, ξανά, στο κατάλληλο χρονικό σημείο!

Διαβάστε επίσης

«Μπορεί να χαμογελάσεις…»

«Μπορεί να χαμογελάσεις…»

O εισηγητής της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη και μέλος της ΕΕΑ, κ. Ηλίας Αρκούδης, για τον ρόλο του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ.