Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρασε, μόλις, το 1/3…

Πέρασε, μόλις, το 1/3…
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 - 10:20

Πανηγυρίζουμε την τεσσάρα, επί του Άρη, στο Καραϊσκάκη. Και ορθώς. Από το βράδυ της Κυριακής, αυτό είναι το θέμα συζήτησης. Αλλά η χαρά οφείλει να κρατήσει λίγο μόνο. Ο Ολυμπιακός έκανε πολλά πράγματα καλά, στο ματς με τον Άρη, αλλά έκανε και λάθη, τα οποία οφείλει να εξαφανίσει, ενόψει της συνέχειας. Ο Μαρτίνς τα είδε, τα εντόπισε και θα τα δουλέψει. Αλλά…

Δεν έχει πολύ χρόνο. Σε δύο μέρες έρχεται ο ΟΦΗ. Σε άλλες τρεις, μετά, η ΑΕΚ. Η διαβολοβδομάδα είναι σε ΠΛΗΡΗ εξέλιξη, για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό και μπροστά υπάρχουν τα πολύ δύσκολα!

Το ματς με τον Άρη είναι μόλις το 1/3 από τα δύσκολα που έρχονται. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι στο απόλυτο της προσήλωσής του, στο απόγειο της φόρμας του και να συνεχίσει με την ίδια ορμή, την οποία επέδειξε κόντρα στον Άρη.

Ο ΟΦΗ θα δυσκολέψει πολύ τον Ολυμπιακό, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί και το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, το οποίο θα χρειαστεί επίσης μεγάλη προσπάθεια, για να καταφέρει ο Θρύλος να ολοκληρώσει τη δύσκολη αυτή εβδομάδα, τη διαβολοβδομάδα, όπως έχει χαρακτηριστεί, από όλους στον οργανισμό του Ολυμπιακού, με το πολυπόθητο 3/3. Το οποίο θα δώσει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια, στη Super League.

Διαβάστε επίσης

Θλίψη στους Larnaca Reds 7

Θλίψη στους Larnaca Reds 7

Το fan club του Ολυμπιακού στη Λάρνακα πενθεί την απώλεια του επίτιμου προέδρου του.