Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να ξέρουμε τι συζητάμε

Να ξέρουμε τι συζητάμε
Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 - 12:23

Όταν υπάρχουν σαφή προβλήματα, διαπιστωμένα, μέρα με τη μέρα, αγωνιστική με την αγωνιστική, ματς με το ματς… Όταν υπάρχουν δυσκολίες και παθογένειες ξεκάθαρες, οι οποίες διαρκώς δυσχεραίνουν τη θέση του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα, το να καθίσει ο Ολυμπιακός στο τραπέζι και να συζητάει… αόριστα, δεν έχει απολύτως κανένα νόημα. Ο Ολυμπιακός έχει βγει μπροστά και προσπαθεί να «ξεβρωμίσει» το ποδόσφαιρο, από την υπάρχουσα, τραγική κατάσταση και παρόλα αυτά, δεν γνωρίζει τι θα συζητήσει αύριο Τετάρτη, σε αυτή την περιβόητη συνάντηση.

Ο Ολυμπιακός εξέφρασε τις ανησυχίες του, μέσω της χθεσινής του ανακοίνωσης και, για ακόμη μία φορά, τους προβληματισμούς του και όλα όσα ταλανίζουν τη σκέψη. Όλα αυτά, τα οποία βιώνουμε κάθε αγωνιστική, στα ελληνικά γήπεδα και τα οποία κάθε Σαββατοκύριακο, αμαυρώνουν την εικόνα του ποδοσφαίρου, το οποίο ορισμένοι… ευαγγελίζονται ότι… εξυγιαίνουν.

Το VAR, οι διαιτητές, οι επόπτες, οι VARίστες, οι ορισμοί, η ΕΠΟ, η ΚΕΔ, ο Περέιρα, ο Γραμμένος. Όλα τα ζητήματα είναι καταγεγραμμένα, από τον Ολυμπιακό και αρκετές φορές εκφρασμένα, μέσω επίσημων τοποθετήσεων της ομάδας του Πειραιά. Αυτά πρέπει να συζητηθούν και όχι… αοριστίες. Υπάρχουν πρακτικά προβλήματα, τα οποία χρίζουν άμεσης λύσης. Και όχι… φιλολογία.

Διαβάστε επίσης

Χωρίς ίχνος ντροπής…

Χωρίς ίχνος ντροπής…

Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ ρίχνει στα μαλακά την Ξάνθη, ενώ η προπαγάνδα κάνει το άσπρο, μαύρο…