Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Το 100% για τον Ολυμπιακό»

«Το 100% για τον Ολυμπιακό»
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 - 16:06

Αποτελεί, αναμφίβολα, ένα από τα «βαριά» ονόματα των τελευταίων ημερών, για τον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Τσιμίκας άνοιξε τα χαρτιά του στη Nova, στην οποία μίλησε για όλα τα θέματα, τα οποία τον φέρνουν στην επικαιρότητα. Έδωσε προτεραιότητα στον Ολυμπιακό πρόσθεσε πως όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Αναλυτικά ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε στη NOVA για:

Τη νίκη με Άρη: «Η νίκη επί του Άρη μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Νικήσαμε μια πολύ δύσκολη ομάδα που το έχει δείξει σε πολλά παιχνίδια. Αυτά τα τέσσερα γκολ μας δίνουν ώθηση για το ματς που ακολουθεί στην Κρήτη. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι»

Το πάθος του στα ματς: «Το πάθος και η συγκέντρωση είναι από τα πιο σημαντικά σε ένα παιχνίδι. Όσο καλός παίκτης και αν είσαι αν δεν έχεις πάθος, δεν μπορείς να πάρεις αυτά τα ματς. Το πάθος μπορείς να το μεταδώσεις στην ομάδα, την τεχνική όχι! Το πάθος και η συγκέντρωση είναι πολύ σημαντικά για να φτάνουμε στις νίκες»

Το hashtag Godsplan που χρησιμοποιεί στα social media: «Από μικρός πήγαινα στην εκκλησία. Πιστεύω πολύ στον Θεό, πιστεύω πως για τον καθένα μας υπάρχει ένα σχέδιο. Αυτό που βιώνω εγώ στο ποδοσφαιρικό κομμάτι είναι χάρη σ' Εκείνον. Είμαι πολύ χαρούμενος που το όνειρο μου γίνεται πραγματικότητα»

Τα λόγια του Αμανατίδη: «O κύριος Αμανατίδης έπαιξε ρόλο για να έρθω στον Ολυμπιακό. Με έχει βοηθήσει πολύ, όπως και οι υπόλοιποι της Ακαδημίας. Έχω περάσει τα καλύτερα μου χρόνια εδώ. Θυμάμαι λίγα πράγματα από τις προηγούμενες ομάδες μου. Όλη η ζωή μου είναι στον Ολυμπιακό. Τον ευχαριστώ για όσα μου δίδαξε τότε, αλλά και όσα λέει τώρα για μένα»

Τα πρώτα χρόνια στον Ρέντη: «Όταν ήρθα έμενα στον Ρέντη για 3 - 3,5 χρόνια. Έχω μάθει πολλά, έχω μάθει να είμαι σωστός άνθρωπος, να προσέχω τον εαυτό μου και όλα αυτά μου τα δίδαξε ο Ολυμπιακός. Είμαι ευγνώμων γι' αυτό»

Τα μεταγραφικά σενάρια: «Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω. Ανήκω στον Ολυμπιακό. Οι κόποι μου ανταμείβονται, καθώς με θέλουν άλλες ομάδες, από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Με κάνει πολύ χαρούμενο αυτό, αλλά μου δίνει ταυτόχρονα το κίνητρο να συνεχίσω και να δίνω το 100% στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια ο Θεός θα κρίνει και ο καιρός».

Το τι τον βοήθησε: «Ένιωθα σίγουρος για την ομάδα γιατί πάνω-κάτω είμαστε ίδιοι παίκτες τα τελευταία δύο χρόνια. Έτσι κατάφερα να γνωρίσω και τον εαυτό μου καλύτερα και να καταλάβω πως είμαι πιο έτοιμος. Όταν παίζω με αυτούς τους συμπαίκτες νιώθω πως κανείς δεν μπορεί να μας κερδίσει, κανείς δεν μπορεί να με περάσει. Είμαι συγκεντρωμένος και κάθε παίκτη τον αντιμετωπίζω διαφορετικά. Με βοηθάει το επιτελείο με βίντεο και ανάλυση. Ξέρω τι κάνει κάθε παίκτης στο γήπεδο και έτσι ανταπεξέρχομαι καλύτερα»

Το πως διαχειρίζεται τα σενάρια: «Είμαι προσηλωμένος & έχω χαμηλά το κεφάλι. Έχω ξεκινήσει από εδώ, αγαπάω τον Ολυμπιακό, πρώτα η ομάδα και μετά όλα τα άλλα»

Τον Βαλμπουενά: «O Ματιέ Βαλμπουενά είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων & έχει καταφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο. Είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που έχει η ομάδα. Είναι ένα παράδειγμα για την Ελλάδα σαν προσωπικότητα, ποδοσφαιρικά και όχι μόνο. Το να είσαι ταπεινός είναι μια ευλογία, που χρειάζεται να έχει κάθε άνθρωπος για να πάει ψηλά».

Διαβάστε επίσης