Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκερέρο… out, Χασάν in;

Γκερέρο… out, Χασάν in;
Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 - 23:22

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γκερέρο, για το αυριανό ματς με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ. Ο Μαρτίνς έχει πάρει μαζί τον Σουντανί, οπότε αν χρειαστεί φορ, αντί του Ελ Αραμπί, θα ρίξει, λογικά, στη «μάχη» τον Αλγερινό, ο οποίος ακολουθεί τον συμπαίκτη του, στα γκολ. Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει το θέμα και για έναν άλλο λόγο. Πληροφορίες ανέφεραν ότι του Χασάν τελειώνει άμεσα στον Ολυμπιακό και ότι ο «Φαραώ» είναι ξανά προ των πυλών του Ρέντη.

Ο Χασάν είναι «μεγάλη καψούρα» του Μαρτίνς, όπως λέμε. Τον θέλει στην ομάδα ο Πορτογάλος τον Αιγύπτιο φορ και όχι για να αντικαταστήσει τον Ελ Αραμπί. Ο Χασάν κάνει πιο πολύ στο στιλ φορ που έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς, ακόμη και για να δίνει λύσεις, όταν χρειάζεται ή ακόμη και για το 4-4-2.

Είδαμε τον Ελ Αραμπί να παίζει και έξω από το κουτί, αρκετά, κάτι που μπορεί να κάνει με άνεση, ενώ και ο Χασάν μπορεί να κινηθεί περιμετερικά, αλλά όχι τόσο πολύ, όσο ο Μαροκινός. Οι δυο τους μπορούν να συνυπάρξουν, αλλά και να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλο, κάτι που ο Μαρτίνς δεν έβλεπε να συμβαίνει με Γκερέρο-Ελ Αραμπί. Ο Πορτογάλος τεχνικός προτιμά τον Χασάν και δεν το έκρυβε ούτε πέρυσι, με τον «Φαραώ» να σκοράρει αρκετά στον δεύτερο γύρο, όταν πήρε μπροστά…

Ασχέτως του τι θα γίνει με τον Γκερέρο και αν αυτός παραμείνει ή όχι στο ρόστερ, είναι δεδομένο ότι του Μαρτίνς του κάνει περισσότερο ο Αιγύπτιος από τον -και πέρυσι συμπαίκτη του Χασάν- Ισπανό στράικερ.

Διαβάστε επίσης

Με «οδηγό» το εκτός έδρας αήττητο!

Με «οδηγό» το εκτός έδρας αήττητο!

Ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει απόψε (26/1) την ΑΕΚ, είναι αήττητος στα τελευταία 15 ματς πρωταθλήματος μακριά από το «κάστρο» του! Σερί, που θέλει να συνεχίσει στο ΟΑΚΑ...