Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αμόκ οι ΓΑΥΡΟΙ για τα εισιτήρια με την Άρσεναλ!

Αμόκ οι ΓΑΥΡΟΙ για τα εισιτήρια με την Άρσεναλ!
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 - 15:27

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τους φιλάθλους του ολυμπιακού και το πως στέκονται δίπλα στην ομάδα, σε όλα τα ματς. Το Καραϊσκάκη είναι το μόνο γήπεδο στην Ελλάδα με τόσο κόσμο και αναμένεται, φυσικά, να είναι γεμάτο και με την Άρσεναλ, για το Europa League! Ωστόσο, δυναμικό παρών θα δώσουν οι οπαδοί των Πειραιωτών και στο Emirates Stadium, κάτι που φάνηκε από την ανταπόκριση στην πρώτη ημέρα διάθεσής τους!

Στην πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων, λοιπόν, για τον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, οι ΓΑΥΡΟΙ έκαναν ουρές στα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη, για να προμηθευτούν τα ‘μαγικά χαρτάκια’ που θα τους επιτρέψουν να δουν από κοντά τον Θρύλο στην Ευρώπη τον Φλεβάρη. Όταν οι άλλοι αποκλείονται από το… καλοκαίρι.

Τα εισιτήρια δόθηκαν σε όσους από τους κατόχους διαρκείας θέλησαν να κλείσουν θέση στο «Emirates Stadium». Με τους «ερυθρόλευκους» να ενημερώνουν από εκεί και πέρα:

«Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση για τους φιλάθλους μας».

Διαβάστε επίσης