Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα επέμβει εισαγγελέας για τον Μάκη Γκαγκάτση;

Θα επέμβει εισαγγελέας για τον Μάκη Γκαγκάτση;
Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 - 01:32

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, ήταν ο προσκεκλημένος του Κυριάκου Θωμαΐδη στην εκπομπή «Δίκη», στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, το βράδυ της Δευτέρας. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πάντως, ξέφυγε για τα καλά, δείχνοντας τον εκνευρισμό του μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα.

Ξέφυγε για τα καλά ο Μάκης Γκαγκάτσης. Μίλης ξεκάθαρα για διαχωρισμό της Ελλάδας στα δύο! Προανήγγειλε μάλιστα κινητοποιήσεις που δεν θα έχουμε ξαναδεί! Που δεν θα έχουν προηγούμενο!

Συνέχισε με το διαχωρισμό της χώρας, ενώ ουσιαστικά απέστειλε μήνυμα στον Λευτέρη Αυγενάκη πως δεν θα μπορεί να ξαναπατήσει στη Θεσσαλονίκη! Προσθέτοντας μάλιστα, ότι θα χρειαστεί όλη η αστυνομική δύναμη της Ελλάδας για να γίνει κάτι τέτοιο!

Απίστευτα πράγματα! Αλήθεια, εισαγγελέας υπάρχει; Ή αφορά μόνο τους παράγοντες του Ολυμπιακού που καλούνται με το παραμικρό; Δεν πρέπει να δώσει εξηγήσεις για όσα σοβαρά έχει πει απόψε ο Γκαγκάτσης; «Φτιαχτό» λέει για Ολυμπιακό και Αυγενάκη, έπαθε… αμόκ μετά τα όσα έχουν συμβεί!

Τον νέο ποινικό κώδικα τον έχει μελετήσει; Γνωρίζει τις επιπτώσεις αυτών που λέει; Ας του θυμίσουμε εμείς.

Διαβάστε επίσης

Η ποινή της αποβολής είναι μονόδρομος

Η ποινή της αποβολής είναι μονόδρομος

Σύμφωνα με την πρώτη παράγραφο του παραρτήματος Α του Πειθαρχικού Κώδικα, με βάση το οποίο ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη θα λογοδοτήσουν στην αθλητική δικαιοσύνη...