Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σεμέδο: «Θέλω να είμαι από τους καλύτερους, μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός!»

Σεμέδο: «Θέλω να είμαι από τους καλύτερους, μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός!»
Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020 - 11:47

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό στην ισπανία παραχώρησε ο Ρούμπεν Σεμέδο. Με τον Πορτογάλο στόπερ να χαρακτηρίζει μεγάλη ομάδα τον Ολυμπιακό! Ενώ εξέφρασε τη χαρά του που ζει στην Ελλάδα και αγωνίζεται στο Λιμάνι! Παράλληλα, ο άσος των Πειραιωτών δήλωσε, ότι θέλει να γίνει ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ευρώπη...

Μεταξύ άλλων, δήλωσε στο «Radio Marca», αρχικά: «Είμαι σε μια καλή στιγμή, έχοντας αφήσει πίσω μου όσα συνέβησαν στο παρελθόν. Θέλω να είμαι από τους καλύτερους και είμαι σε αυτόν τον δρόμο...

Γύρισα σελίδα. Έχω τη στήριξη από τους συμπαίκτες μου για να πετύχω τους στόχους μας, μεταξύ των οποίων είναι και να κληθώ στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας! Θέλω να είμαι στο Euro, θέλω να παίξω στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο».

Και συμπλήρωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, παίζει στην Ευρώπη και έχει αρκετούς Πορτογάλους... Για αυτόν τον λόγο τον επέλεξα!

Γενικά, η ζωή εδώ είναι ήρεμη. Είμαι χαρούμενος, η ομάδα με βοήθησε να ξεπεράσω τα προβλήματα που είχα στη ζωή, ώστε να δίνω το 100% μου...».

Διαβάστε επίσης