Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρέχει με... 200 ο Φορτούνης!

Τρέχει με... 200 ο Φορτούνης!
Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020 - 14:51

Η πρώτη αναμέτρηση με την Λαμία, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ένα ματς με ιδιαιτερότητες. Όχι μονάχα διότι ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για να περάσει στα ημιτελικά του θεσμού. Είναι ματς ξεχωριστό για τον φυσικό ηγέτη της ομάδας, τον Κώστα Φορτούνη. Με τον 27χρονο μεσοεπιθετικό να συμπληρώνει 200 ματς με τα ερυθρόλευκα.

Πώς πέρασαν τα χρόνια; Σαν… χθες ήταν Σεπτέμβριος του 2014. Επίσης ένα ματς Κυπέλλου. Τότε αντίπαλος η Παναχαϊκή, στον πάγκο του Θρύλου ο Μίτσελ και ο διεθνής παίκτης έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς ήταν στην αρχική ενδεκάδα της αναμέτρησης στην Πάτρα που ολοκληρώθηκε με νικητές τους «ερυθρόλευκους».

Μετά από πεντέμισι χρόνια έφτασε η ώρα που ο αρχηγός της ομάδας συμπληρώνει τα 200 ματς με τον Ολυμπιακό. Σε όλες τις διοργανώσεις. Σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και ευρωπαϊκές κύπελλα. Έχοντας ζήσει πολλά αυτά τα χρόνια. Έχοντας πανηγυρίσει τίτλους με τον Θρύλο.

Ήδη στο παλμαρέ του μετρά 3 πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό, 1 Κύπελλο Ελλάδας και ένα νταμπλ, αλλά και σπουδαίες βραδιές στην Ευρώπη. Με νούμερα που προκαλούν αίσθηση.

Ο Κώστας Φορτούνης έχει 132 ματς στη Super League με τον Θρύλο, 26 με το αποψινό ματς στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και 42 ματς στην Ευρώπη. Έχοντας σκοράρει 68 φορές, δίνοντας παράλληλα 55 ασίστ. Δηλαδή έχει συμμετοχή σε 123 γκολ του Ολυμπιακού σε αυτά τα πεντέμισι χρόνια!

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ τα λέει όπως θέλει, για την ΕΕΑ

Ο ΠΑΟΚ τα λέει όπως θέλει, για την ΕΕΑ

Ο Αρειος Πάγος μπορεί να εξηγήσει το... φαινόμενο των «βολικών» δικαστικών ερευνών που προαναγγέλλονται από τους υπαλλήλους του Σαββίδη; Η Κυβέρνηση έχει άποψη;

Του... πάει η Λαμία του Χασάν!

Του... πάει η Λαμία του Χασάν!

Την περσινή σεζόν, ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού είχε σκοράρει δύο γκολ κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας...