Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ νωρίς, για να κάνει τη «ζωή» του πιο εύκολη!

Γκολ νωρίς, για να κάνει τη «ζωή» του πιο εύκολη!
Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020 - 20:30

Μόνο η αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο είναι στο μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους γνωρίζοντας ότι μόνο εύκολο δεν είναι το ματς στο Περιστέρι.

Παραδοσιακά ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται στο συγκεκριμένο γήπεδο και φυσικά αυτό είναι κάτι το οποίο θέλει να αλλάξει. Παρά την αγωνιστική κατάσταση που δείχνει να βρίσκεται ο Ατρόμητος, ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει αρκετά το ματς. Και φυσικά δεν αφήνει τίποτα στην… τύχη του.

Στόχος του Θρύλου είναι να μπει με το… μαχαίρι στα δόντια με το ξεκίνημα. Να πετύχει το γρήγορο γκολ και έτσι στη συνέχεια να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη. Προκειμένου να πάρει ένα ακόμα τρίποντο. Και έτσι να συνεχίσει να βρίσκεται μόνος πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League 1. Και παράλληλα να διατηρήσει και το αήττητο που τρέχει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παρά την ισοπαλία στο ματς με τη Λαμία, ο Θρύλος προσπάθησε να πετύχει νωρίς το γκολ. Το ίδιο πήγε να κάνει και με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με τη φάση του Μπουχαλάκη. Το ίδιο και στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, όπως επίσης και με τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν φουριόζοι σε κάθε ματς, είτε στην έναρξη του πρώτου μέρους, είτε στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό είναι κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί σε ένα ακόμα ματς ο Πέδρο Μαρτίνς. Πόσο μάλλον όταν αυτό το ματς είναι και εκτός έδρας κόντρα στον Ατρόμητο.

Διαβάστε επίσης