Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τον Σπανό και τον Ατρόμητο!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τον Σπανό και τον Ατρόμητο!
Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2020 - 16:40

Μήπως είναι η πρώτη, ή η τελευταία φορά, κατά την οποία ο Ολυμπιακός τυγχάνει εκτός έδρας διαφορετικής μεταχείρισης, από άλλες ομάδες; Όχι! Και στον Ατρόμητο, στο γήπεδο του Περιστερίου, δηλαδή, άλλα ισχύουν για μία ομάδα, άλλα για άλλη. Αναλόγως… Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, όταν οι Περιστεριώτες αντιμετώπισαν τον «δικέφαλο» του βορρά, εντός έδρας… χόρευαν στις εξέδρες, κάνοντας… πάρτι.

Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός… δεν!

Απαγορεύεται, λοιπόν, ακόμη και η μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού, αφού ο Ατρόμητος δεν ανοίγει θύρα φιλοξενούμενων και δεν διαθέτει εισιτήρια για μεμονωμένους φιλάθλους! Δύο μέτρα και δύο σταθμά, λοιπόν, την ώρα που οι εικόνες με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, στις εξέδρες του γηπέδου του Ατρόμητου, είναι ακόμη… νωπές. Ας τις θυμηθούμε, λοιπόν.

Μήπως τα ίδια δεν έκανε και ο Βόλος; Για τον ΠΑΟΚ τα εισιτήρια τα πούλαγε… στην Τούμπα! Και στον Ολυμπιακό δεν έδωσε! Δεν είναι η πρώτη φορά, λοιπόν, ούτε η τελευταία. Αλλά όσο συνεχίζεται αυτό το μοτίβο, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συνολικά, τέτοια θα γίνονται και δεν θα έχουν τελειωμό… Ακόμη και έτσι, ο Ολυμπιακός θα πάει στο Περιστέρι και θα τους νικήσει, αύριο το απόγευμα.

Διαβάστε επίσης