Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το έχει ξανακάνει: Δυο δυο ο Φωτιάδης δίνει τα πέναλτι-μαϊμού στον ΠΑΟΚ!

Το έχει ξανακάνει: Δυο δυο ο Φωτιάδης δίνει τα πέναλτι-μαϊμού στον ΠΑΟΚ!
Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020 - 20:05
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Κράτησε την... παράδοση ο Φωτιάδης (Καστοριάς), ο ρέφερι που ανακάλυψαν ότι είναι ταλέντα σε ηλικία 37 ετών και τον ανέβασαν στη Superleague. Όπως και στο περσινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έτσι και φέτος, στον αγώνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, έδωσε δυο πέναλτι-μαϊμού στον ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να νίκησε 4-0 τον ΟΦΗ, που πήγε στην Τούμπα χωρίς οκτώ παίκτες, όμως στο 0-0 ο απίθανος Φωτιάδης «είδε» πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπράουν στον Λημνιό, αν και ο παίκτης του ΠΑΟΚ έπεσε (50') στο απλωμένο πόδι του παίκτη του ΠΑΟΚ. Ηταν μια... βουτιά για Οσκαρ. Ο Μπίσεσβαρ αστόχησε στο πέναλτι, όμως ο Άκπομ στην επαναφορά της μπάλας άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλονικείς.

Για μεγαλύτερα γέλια είναι το δεύτερο πέναλτι που ο Φωτιάδης έδωσε στο 59'. Ο Κώστας Γιαννούλης απλά κράτησε τον Λάμπρου, μια φάση που δεν είναι ούτε φάουλ στο μπάσκετ, αυτός βούτηξε και να το πέναλτι από τον Φωτιάδη (Καστοριάς), με το οποίο ο Ακμπομ έκανε το 2-0.

Στις 30 Ιανουαρίου 2019, ο Φωτιάδης (Καστοριάς) σφύριξε τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 και άφησε με παράπονα τους φιλοξενούμενους, καταλογίζοντας δυο ανύπαρκτα πέναλτι υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενώ δεν απέβαλε τον Πέλκα. Το πρώτο στο 37', όταν ο Ακπόμ έπεσε στο απλωμένο πόδι του Ευαγγέλου. Επίσης, μετά το 1-1, σφύριξε δεύτερο ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε μαρκάρισμα του Λίλα στον Ακπόμ, χωρίς ο παίκτης του ΠΑΣ να του κάνει κάτι επιλήψιμο στη φάση του 74'! Ο ΠΑΟΚ έχασε το δεύτερο πέναλτι.

Διαβάστε επίσης

Μια «γροθιά» για το 45ο! (photos)

Μια «γροθιά» για το 45ο! (photos)

Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους «ερυθρόλευκους», μετά το σφύριγμα της λήξης του ματς κόντρα στον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, για το πρωτάθλημα...