Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μανούχος: Από VAR στον ΠΑΟΚ, VAR στον Ολυμπιακό

Μανούχος: Από VAR στον ΠΑΟΚ, VAR στον Ολυμπιακό
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 - 14:13
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μια ολόκληρη... ιστορία «εξυγίανσης» είναι οι ορισμοί τους, με τον Περέιρα να μετράει μέρες και να... μαρσάρει εξυγιαντικά. Στο VAR του αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 4-0, όπου ο Φωτιάδης έδωσε δυο πέναλτι με τα οποία γελά όλη η Ελλάδα (ειδικά με το δεύτερου) ήταν ο Μανούχος (Αργολίδας), ο οποίος είχε μπει για έβδομη φορά (διαιτητής, τέταρτος ή VAR) σε αγώνα του ΠΑΟΚ. Ο συγκεκριμένος ρέφερι, λοιπόν, θα είναι VAR και στον προημιτελικό αγώνα ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία, με βοηθό τον Τάσση (Ηπείρου) έναν διαιτητή που προκάλεσε με λάθη υπέρ του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με την ΑΕΛ (σ.σ. η Θεσσαλική ομάδα διαμαρτυρύθηκε για μη καταλογισμό πέναλτι στο 5', σε χέρι του Ίνγκανσον).

Τον αγώνα Ολυμπιακός-Λαμία θα σφυρίξει ο 43χρονος Κουτσιαύτης (Άρτας). Στον Ολυμπιακό έχει να μπει από 31/03/18, από τον αγώνα Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 1-1. Το προηγούμενο παιχνίδι του στο πρωτάθλημα ήταν ΠΑΟΚ-Βόλος 1-0 στις 27/01/2020..

Τετάρτη 12/02

18.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Αρτας)

Βοηθοί: Κολοσιώνης (Αιτ/νιας),

Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)

4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

Αvar: Τάσσης (Ηπείρου)

Παρατηρητής: Κουρκούνας (Χανίων)

Διαβάστε επίσης

Η Μαρούπα «άδειασε» ΠΑΟΚ και Μπαλτάκο

Η Μαρούπα «άδειασε» ΠΑΟΚ και Μπαλτάκο

Το μέλος της ΕΕΑ πέρασε στην αντεπίθεση με αφορμή όσα υποστήριξε ο νομικός στο κανάλι του Σαββίδη, όπου οι απόψεις του ήταν 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ εκθέτει και την προπαγάνδα.

Μένει ως έχει η λίστα

Μένει ως έχει η λίστα

Δεν έχει δικαίωμα ο Ολυμπιακός να αντικαταστήσει τον Χιλάλ Σουντανί, για τα ματς με την Άρσεναλ.