Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα χωριστεί η Ευρώπη στα δύο!

Θα χωριστεί η Ευρώπη στα δύο!
Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 - 21:21

Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχει σοκαριστεί στο άκουσμα της είδησης του αποκλεισμού της Μάντσεστερ Σίτι από το Champions League, μετά τους σχετικούς ελέγχους της UEFA που έχουν να κάνουν με τη μη τήρηση του Financial Fair Play από τους Άγγλους.

Η UEFA δεν παίζει με αυτά και πλέον, είναι δεδομένο πως η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιδράσει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα υπάρξει άμεση αντίδραση από τον αγγλικό σύλλογο.

Ήδη οπαδοί της Σίτι απειλούν πως θα χωριστεί η Ευρώπη στα δύο. Πως δεν αντέχουν αυτή την τιμωρία για την ομάδα τους και ετοιμάζουν άμεσα συγκεντρώσεις.

Θα απευθυνθούν στη βασίλισσα της Αγγλίας, ενώ ήδη οι καντινιέρηδες ετοιμάζουν να στηθούν στους δρόμους για να κερνάνε μπίρα και μπέργκερ τους οπαδούς της Σίτι που θα βγουν στους δρόμους για να τοποθετηθούν.

Την ίδια ώρα, είναι πιθανό για το θέμα να τοποθετηθεί και ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ως ευρωβουλευτής άλλωστε, γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα του ποδοσφαίρου. Έβαλε πλάτη για τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ, ως πρώην παίκτης της Λέστερ θέλει να στηρίξει και ένα αγγλικό σύλλογο.

Φήμες που θέλουν τους Άγγλους να περνούν σε σχετική τροπολογία για να μην τιμωρηθεί η Μάντσεστερ Σίτι, δεν έχουν επιβεβαιωθεί…

Περισσότερα σε νέο κείμενο…

Διαβάστε επίσης

Επιστρέφει ο Λάζαρος!

Επιστρέφει ο Λάζαρος!

Ο Χριστοδολόπουλος είναι πολύ καλύτερα και υπολογίζεται κανονικά από τον Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τον Πανιώνιο...