Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέοι… κεραυνοί Κούγια! «Ο ΠΑΟΚ ελέγχει άλλες τρεις ομάδες»!

Νέοι… κεραυνοί Κούγια! «Ο ΠΑΟΚ ελέγχει άλλες τρεις ομάδες»!
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 - 14:38

Τι άλλο θα ζήσουμε… Τι άλλο θα δει, πια, το φως της δημοσιότητας, σε αυτό το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο! Νέοι «κεραυνοί» έρχονται, σήμερα, να… διαλύσουν την… ήρεμη ζωή ΠΑΟΚ και Ξάνθης, αλλά και της… Super League συνολικά! «Κεραυνοί» τους οποίους εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας, ΠΑΟΚ και Ξάνθης, στο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League!

«Στην πολυιδιοκτησία του ΠΑΟΚ ανήκει και ο Βόλος», είπε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος όπως αποκάλυψε, έχει στα χέρια του συμβόλαια, τα οποία το αποδεικνύουν. Πρόκειται, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κούγια, για τους Βόλο, Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αλέξης Κούγιας, μάλιστα, είπε ότι έχει στα χέρια του έγγραφα, που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, δείχνοντας την σχέση εξάρτησης, με τον «δικέφαλο» του βορρά!

«Έχω στα χέρια μου τα συμβόλαια και τους αριθμούς του συμβολαίου που μεταβιβάστηκε το 51% των μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα, που μεταβιβάστηκε στον κύριο Αυδή, τον συνεταίρο του κυρίου Συγγελίδη», είπε χαρακτηριστικά. Απίστευτες καταστάσεις συμβαίνουν στην εκδίκαση της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης!

Διαβάστε επίσης