Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «κανονιέρης» του Ολυμπιακού! (video)

Ο «κανονιέρης» του Ολυμπιακού! (video)
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 - 16:55

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν αυτός που «σκότωσε» την Άρσεναλ, στο Λονδίνο! Την «πυροβόλησε» στο 119' (1-2) και χάρισε στον Ολυμπιακό τη νίκη και την πρόκριση στη φάση των «16» του Europa League. Μια απίστευτη πρόκριση. Επική. Θρυλική!

Ο Μαροκινός στράικερ έδειξε ξανά, το «φονικό» του ένστικτο. Την απίστευτη ικανότητά του στο σκοράρισμα. Επιβεβαίωσε και κόντρα στους «κανονιέρηδες», ότι είναι ο... κανονιέρης των Πειραιωτών! Οι επιδόσεις του, άλλωστε, στο Λιμάνι είναι εξωπραγματικές!

Ο 33χρονος στράικερ έφτασε τα 23 γκολ, σε 36 ματς! Ενώ μετρά και έξι ασίστ, αλλά και δύο κερδισμένα πέναλτι, σε Ελλάδα και Ευρώπη! Κάτι που σημαίνει, ότι έχει συμμετοχή σε 31 «ερυθρόλευκα» γκολ! Πραγματικά, απίστευτο στατιστικό...

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι, ότι στην Ευρώπη, έχει σκοράρει κόντρα σε Κράσνονταρ, Τότεναμ, Μπάγερν Μονάχου, Ερυθρό Αστέρα, αλλά και Άρσεναλ! Σε όλους τους αντιπάλους του Ολυμπιακού, από τα πλέι οφ του Champions League, μέχρι και τώρα.

Αυτός είναι ο Ελ Αραμπί! Και θα συνεχίσει να «πυροβολεί» κάθε αντίπαλο, σε όλες τις διοργανώσεις...

Το γκολ του Μαροκινού κόντρα στην Άρσεναλ!

Διαβάστε επίσης

Ποντένσε: «Τα λέμε Ελλάδα!» (photos)

Ποντένσε: «Τα λέμε Ελλάδα!» (photos)

Ενθουσιασμένος που θα επιστρέψει στην Ελλάδα είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε λίγο μετά την κλήρωση που έφερε την Γουλβς στο δρόμο του Θρύλου.

Ο Ρέτσος το είχε προβλέψει!

Ο Ρέτσος το είχε προβλέψει!

Πριν από το χθεσινό ματς με την Άρσεναλ, στο Λονδίνο, ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού ρωτήθηκε να κάνει την πρόβλεψη του. Και την έκανε! Νίκη με 2-1...