Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βουνό ο Φλεβάρης, γολγοθάς και ο Μάρτης!

Βουνό ο Φλεβάρης, γολγοθάς και ο Μάρτης!
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 - 23:59

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται άπαντες στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν πανηγυρική νίκη-πρόκριση κόντρα στην Άρσεναλ στο Λονδίνο με 2-1 στην παράταση και έτσι προκρίθηκαν στη φάση των «16» του Europa League. Εκεί όπου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Γουλβς, μετά την κλήρωση που διεξήχθη την Παρασκευή.

Έτσι το βεβαρημένο πρόγραμμα του Ολυμπιακού θα συνεχιστεί και τον Μάρτη. Όπως έγινε και τον Φλεβάρη. Η αρχή γίνεται αμέσως μιας και την Κυριακή (1/3) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League.

Τρεις ημέρες αργότερα, την Τετάρτη (4/3, 21:30) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στη συνέχεια υπάρχει η πρώτη αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος όπου θα γίνει το τριήμερο 7-8-9 Μαρτίου. Όπως μπορεί κάποιος να καταλάβει το λογικό είναι ο Ολυμπιακός να αγωνιστεί το Σάββατο 7 Μαρτίου.

Επόμενο ματς είναι το πρώτο για την φάση των «16» του Europa League κόντρα στη Γουλβς στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 12 Μαρτίου. Τρεις ημέρες μετά (15/3) υπάρχει στο πρόγραμμα η δεύτερη αγωνιστική των play off (14-15-16/3). Στις 19 Μαρτίου έρχεται το δεύτερο ματς με τη Γουλβς στην Αγγλία. Και τρεις μέρες (22/3) μετά η τρίτη αγωνιστική των playoffs.

Όπως καταλαβαίνει κάποιος ο Ολυμπιακός θα κληθεί να δώσει επτά ματς μέσα σε διάστημα 22 ημερών. Στη συνέχεια βέβαια υπάρχει η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων από 23 Μαρτίου μέχρι και 4 Απριλίου.

Διαβάστε επίσης