Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν σέβεσαι το ποδόσφαιρο…

Όταν σέβεσαι το ποδόσφαιρο…
Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 - 11:33

Ο Ολυμπιακός, μετά την άσχημη σεζόν 2017-18, άλλαξε ρότα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να τα… ξηλώσει όλα και να χτίσει από την αρχή, πάνω σε νέες, γερές όσο ποτέ βάσεις, ώστε να οδηγήσει τον Ολυμπιακό, ξανά, εκεί όπου του αξίζει να βρίσκεται. Στην κορυφή. Έκτοτε, τα βήματα ήταν σταθερά και το μονοπάτι δύσβατο. Αλλά η πρόοδος που έχει σημειωθεί, είναι αδιαμφησβήτητη. Ο Θρύλος γίνεται ολοένα και καλύτερος και κάθε ματς που περνάει, καταφέρνει να ανεβαίνει και ένα επίπεδο παραπάνω…!

Όλο αυτό το διάστημα, ο Ολυμπιακός σέβεται τον εαυτό του και το ποδόσφαιρο και δεν προσπαθεί να… κοροϊδέψει. Κοιτάζει στο μέλλον, όπως κοιτάζει και στο παρόν και στόχος είναι μία ομάδα ισχυρή, με βάθος και αξία στον χρόνο. Όχι ένα… πυροτέχνημα.

Όταν σέβεσαι το ποδόσφαιρο και κινείσαι σωστά, τότε σε σέβεται και εκείνο. Αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνεις, τον χρόνο και το χρήμα που επενδύεις, τη σωστή αγωνιστική, μεταγραφική, παραγοντική προσέγγιση που κάνεις. Και σου δίνει αυτό που σου αναλογεί. Και στην Ελλάδα, όπου όσο και να θέλουν, δεν μπορούν να σε σταματήσουν, αλλά και στην Ευρώπη, όπου προχωράς, από το ένα θαύμα στο άλλο!

Διαβάστε επίσης