Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλλαγές; Ναι. Με… μέτρο; Επίσης ναι.

Αλλαγές; Ναι. Με… μέτρο; Επίσης ναι.
Κυριακή, 1 Μαρτίου 2020 - 10:19

Νέα πρόσωπα θα δούμε ΣΙΓΟΥΡΑ στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, σήμερα το βράδυ, απέναντι στον Παναιτωλικό. Αυτό είναι δεδομένο. Κανείς, ωστόσο, δεν πρέπει να περιμένει… 11 στα 11, σε αλλαγές, σε ό,τι αφορά την ομάδα που θα αντιμετωπίσει τους Αγρινιώτες. Ο Μαρτίνς δεν έχει την πολυτέλεια, με βάση την αποστολή που έχει επιλέξει, να κάνει πολλές αλλαγές.

Εκτός είναι ο Φορτούνης, ο Λάζαρος και ο Καφού, οπότε αμέσως χάνεται η δυνατότητα για τρεις αλλαγές, οι οποίες θεωρούνταν… σίγουρες! Και οι τρεις αναμενόταν να παίξουν κόντρα στον Παναιτωλικό, όμως αυτό δεν θα συμβεί. Αντιθέτως, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να δούμε 4 νέα πρόσωπα, σε σχέση με την ομάδα που παίζει συνεχώς, το τελευταίο διάστημα. Γκασπάρ, Μασούρας, Λοβέρα, Χασάν. Σίγουροι αυτοί, για να μπουν στο αρχικό σχήμα.

Δύσκολα θα αρχίσει ο Σεμέδο. Έως.. απίθανο. Μπα, Αβραάμ και Σισέ δεν έχουν τόσα παιχνίδια, από την αρχή της σεζόν. Ο Σεμέδο είναι και στο όριο για κάρτα, οπότε όλα δείχνουν ότι θα προστατευθεί γενικά. Η δυσκολία υπάρχει στα χαφ, όπου και οι τρεις μέσοι έκαναν στο Λονδίνο υπερπροσπάθεια… Και τώρα θα πρέπει ενδεχομένως, τουλάχιστον δύο εξ αυτών, να παίξουν ξανά…

Διαβάστε επίσης