Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πολυϊδιοκτησία αναγνωρίζεται πλήρως, αλλά οι ποινές... χάδι!

Η πολυϊδιοκτησία αναγνωρίζεται πλήρως, αλλά οι ποινές... χάδι!
Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2020 - 11:53

Τα έχουμε δει... όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο της... εξυγίανσης! Κάποια πράγματα, όμως, δεν μας προκαλούν πλέον καμία εντύπωση. Ακόμα και όταν μιλάμε για το σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ, Ξάνθης!

Στην Ελλάδα, κάποιοι κάνουν ό,τι θέλουν στον... θαυμαστό κόσμο του ποδοσφαίρου. Και δεν κρατούν ούτε και τα προσχήματα. Ξεφτιλίζονται συνεχώς!

Ανακοινώθηκε, λοιπόν, η απόφαση από το Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Οι Θεσσαλονικείς τιμωρήθηκαν με αφαίρεση επτά βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και οι Ακρίτες με 12. Εφαρμόστηκε, δηλαδή, ο νόμος και όχι ο Πειθαρχικός Κώδικας, που προβλέπει υποβιβασμό. Άρα, αν δεν υπήρχε το ρουσφέτι της Κυβέρνησης με την τροπολογία, ο ΠΑΟΚ θα υποβιβαζόταν!

Η πολυϊδιοκτησία, λοιπόν, ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ αναγνωρίζεται πλήρως! Ωστόσο, η ποινή δεν είναι αυτή που πρέπει. Είναι... χάδι! Μην ξεχνάμε, ότι οι κανονισμοί της UEFA αναφέρουν, πως σε περίπτωση πολυϊδιοκτησίας πρέπει να αποβάλλεται από το πρωτάθλημα τουλάχιστον η μία από τις δύο ομάδες! Εδώ, όμως, είμαστε Ελλάδα...

Για γέλια και για κλάματα...

Διαβάστε επίσης